Zorgmedewerkers vertellen over de vaccinatie bijwerkingen die zij ervaren en hoe de medische wereld hen in de steek laat

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In een openhartig en emotioneel interview vertellen drie zorgmedewerkers over de dag dat ze hun vaccinatie kregen, over de heftige reacties die zij ondervonden en over de totale ontkenning van de medische wereld ten aanzien van de golf van slachtoffers die om hulp vragen.

Zij beschrijven zeer vergelijkbare bijwerkingen zoals stuiptrekkingen, rillingen, hoofdpijn en pijn maar worden niet geloofd door het medische systeem. Ze hebben contact opgenomen met de fabrikanten en de autoriteiten zoals FDA, CDC enz. maar die willen er niets van weten. Ook de artsen trekken hun handen terug van slachtoffers die bijwerkingen ervaren door deze zogenaamde vaccins.

Ze vertellen dat ze een Facebook-groep hebben die 39 leden telt die precies hetzelfde ondergaan als zij. Shawn vertelt dat ze inmiddels al haar laatste waarschuwing heeft gekregen van Facebook fact checkers. Die weten het zogenaamd beter dan de personen die de bijwerkingen zelf ervaren. Facebook laat hier dan ook zijn ware kleuren zien, het is echt een fascistisch medium.

Via sociale media werden alle drie de vrouwen gecontacteerd door minstens 100 mensen die soortgelijke symptomen beschrijven. Dit bewijst dat er niet veel vaccin bijwerkingen werden gerapporteerd zoals deze dames hebben beschreven.

Bekijk hieronder het openhartig interview (Engels)

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 + negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.