Zorgmedewerker trekt aan de bel: ‘3 overlijdens binnen 48 uur na Pfizer-vaccin’

Zorgmedewerker Miranda plaatste zondagavond een opmerkelijke tweet. “Ik werk in de zorg en mijn bewoners zijn gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Die moeten koud bewaard worden. Wij kregen ze binnen in ontdooide toestand, begonnen anderhalf uur na binnenkomst van het vaccin met prikken en nu zijn er drie overlijdens. Hoe kan dit?” vroeg ze.

Ze voegde toe: “De bewoners zijn binnen 48 uur overleden zonder dat ze iets anders onder de leden hadden. Mag het Pfizer-vaccin wel toegediend worden als het niet koud bewaard wordt?”

Miranda stelde simpelweg een vraag, maar werd vervolgens beschuldigd van ‘aandachtzoekerij’ en ‘onrust stoken’. “Beste mensen, ik vraag mij alleen het één en ander af,” lichtte ze toe. “Ik vind de situatie vreemd en wilde graag antwoord op mijn vraag of het vaccin alsnog na 48 uur een allergische reactie kan veroorzaken met een fatale afloop.”

De zorgmedewerker kreeg naar eigen zeggen vreselijke verwijten naar haar hoofd geslingerd – ‘wappie’, ‘leugenaar’ – en besloot uiteindelijk haar tweet te verwijderen. Ze heeft een melding gemaakt.

Meer allergische reacties dan verwacht

Ook bij onze oosterburen worden dergelijke incidenten gemeld. Zo werden op 31 december 40 bewoners van een Duits verzorgingstehuis gevaccineerd. Op 26 januari waren 13 van hen overleden. De autoriteiten ontkennen dat er een verband is met de prik.

Vlak nadat Miranda haar tweet had geplaatst, berichtten de media over meldingen van heftige allergische reacties op de coronavaccins. Agnes Kant, directeur van het Bijwerkingencentrum Lareb, liet weten dat er tot nu toe al zes van deze meldingen zijn binnengekomen.

“Dat is meer dan we gezien hebben bij vaccins tot nu toe,” zei Kant in Het Grootste Coronaspreekuur van SBS6. “Normaal zou je één op de miljoen verwachten bij vaccins, nu zijn het er enkele op de enkele honderdduizenden.”

Kant voegde toe: “Het kan zijn dat er iets specifieks in het vaccin zit, dat gaan ze nog allemaal uitzoeken.” Wordt vervolgd dus. Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.