“Zorg dat Marcske niks overkomt. We hebben hem nodig in het gerecht!”

Marc van Ranst diende onlangs een klacht in bij de orde der artsen omdat plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs haat en geweld zou zaaien met een omstreden uitspraak op twitter. “Hoe sneller het slecht voor hem afloopt, hoe beter voor de wereld”, schreef de bekende Belg die daarmee iets heel anders bedoelde dan ermee begrepen werd. In september 2020 moest Van Ranst zelf voor de rechter verschijnen vanwege roekeloze uitspraken op Twitter.

Hoeyberghs kwam maar wat graag verhaal doen in de BLCKBX studio en reed in een streep vanuit Maaseik (B) naar Noord Holland. “Ik begrijp dat mijn uitspraak verkeerd begrepen kan worden maar wil dat hier graag uit de wereld helpen. “Zorg dat Marcske niks overkomt want we hebben hem nodig in het gerecht”, sprak de flamboyante cosmetisch arts gevolgd door nog een aantal gevleugelde Vlaamse uitspraken die programmamaker Flavio Pasquino aan het lachen kregen.

Diverse zaken komen in het gesprek aan bod zoals de klacht van Van Ranst, de uitspraak van het Brusselse rechtbank waarbij de Belgische staat binnen 30 dagen alle corona-maatregelen moet afschaffen, het gebrek aan empathie van Van Ranst na het overlijden van de Antwerpse jongen (21) die tijdens een vluchtactie voor de politie bij een lockdownparty uit een raam viel en daarna dodelijk verongelukte maar ook de berekenende uitspraak van Marc van Ranst tijdens een ESWI Pandemie Marketing Training waarbij Van Ranst uitlegde diverse begrafenissen te hebben bezocht tijdens de Mexicaanse griep (2019), om vanuit strategisch oogpunt te tonen dat hij meeleefde met de nabestaanden. Stuk voor stuk onderwerpen die een uitzending op zich hadden kunnen vormen maar nu in een sneltreinvaart de revue passeren.

Jeff Hoeyberghs stelt dat we zijn bedot door de WHO die België, Nederland en de meeste Europese landen haar soevereiniteit heeft afgenomen. “Dit onrecht moet tot aan de wortel worden uitgetrokken als we nog iets van een democratie willen overhouden voor het nageslacht”, sluit de geneesheer mee af.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.