Zijn wij allemaal proefpersonen?

Testing drugs and vaccine on a mouse, Laboratory animals ...

Op 21.12.2020 heeft EMA een voorwaardelijke toelating verleend voor de commercialisatie van het Pfizer BioNtech vaccin aan personen boven de 16 jaar. Om alle voorwaarden te kennen : zie eerdere post of klik op onderstaande link :
https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-recommends-first-covid-19-vaccine-authorisation-eu

Hieronder ook meer documentatie over wat een voorwaardelijke toelating tot commercialisatie precies inhoudt bij het EMA.
https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/marketing-authorisation/conditional-marketing-authorisation

Vandaag wens ik jullie aandacht te vestigen op één van de voorwaarden, nl het feit dat Pfizer BioNtech haar laatste klinisch onderzoeksrapport over de werkzaamheid en de veiligheid van het vaccin pas moet indienen in december … 2023.
Pierre Van Damme zei dus de waarheid toen hij in de pers verkondigde dat wij voor een nooit gezien medisch EXPERIMENT staan en onderzoek in de TOEKOMST zal uitwijzen of het vaccin werkzaam en veilig is.
Wij zijn, met zijn allen, testpersonen die gratis deelnemen aan een onderzoek. Dat spaart een aardige cent uit voor deze pharma reus die tijdens trial III een vergoeding van 1.200 € pp heeft moeten betalen aan de 40.000 testpersonen ( waarvan 1/2 het vaccin heeft gekregen en de andere 1/2 een placebo ).

De markt ( lees : de gevaccineerden ) zal bepalen of Pfizer BioNtech eind 2023 een definitieve goedkeuring zal krijgen voor haar vaccin of … niet. Zij heeft 3 jaar de tijd om ” het” te regelen.

Voor wie het nog niet wist : Pfizer BioNtech is een vaccin 2.0 aan het ontwikkelen dat aan een veel hogere temperatuur kan bewaard worden dan het huidige vaccin en dus minder gedoe met zich mee zal brengen op vlak van transport, bewaring en distributie.
Het huidig vaccin moet bewaard worden op een constante temperatuur van -78°. Om de kwaliteit te garanderen hebben alle landen zwaar geïnvesteerd in de aanschaf van een grote hoeveelheid speciale vrieskasten voor transport en stockage en adequate storage facilities, die binnen afzienbare tijd nog enkel als decoratie zullen dienen wegens niet meer nodig.
Versie 2.0 zou dixit de CEO van Pfizer klaar zijn tegen juni 2021.
Of de nieuwe versie van het vaccin dezelfde ingrediënten zal bevatten blijft een open vraag. Ik vermoed van niet en het ingedriënt dat nu een bewaartemperatuur vereist van -78° ( welk ? ) zal vervangen worden door iets anders.
Dus…. we krijgen een testperiode 1 tussen januari en juni 2021, testperiode 2 vanaf juli 2021 tot … en mogelijks nog testperiodes met andere varianten tot … 2023. Ze hebben tijd hè.

Benieuwd wat er aan zit te komen met de vaccins van andere Pharmareuzen bij wie de EU een bestelling heeft geplaatst.
Moderna is de volgende in rij. Vervolgens Astrazeneca, J&J en Curevac. Deze laatste is de enige die volgens de klassieke beginselen van vaccin ontwikkeling wordt vervaardigd.

Bron: Carine Knapen

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Zijn wij allemaal proefpersonen?

  • 13 januari 2021 om 22:49
    Permalink

    Jazeker we zijn proefpersonen. Men stelt het voor alsof het vaccin de oplossing is, zelfs de enige oplossing op een gezondheidsprobleem. Simpele communicatie naar de mensen toe, gewoon blijven herhalen als een mantra, dan gaan ze ‘t wel geloven en dan blijft de angst erin. Vooral het verplichte mondmasker speelt een grote rol om iedereen er voortdurend mee te blijven confronteren. Het grootste probleem zit hem bij de overheid, over de politieke partijen heen. De oppositie is zeer teleurstellend ook.. Een gezondheidsprobleem is het niet, want gezonde mensen zijn het doelwit, hen wordt essentiële vrijheden en zelfs de uitoefening van hun beroep ontzegd. Het zogezegde licht aan het eind van de tunnel is het vaccin, een veilig en zelfs gratis vaccin om onze vrijheden terug te krijgen. Het meeste nieuws gaat nu over de snelheid en praktische uitwerking om de mensen te vaccineren, het is massaal aangekocht. Maar dan komt het, desalniettemin zullen de beperkte maatregelen blijven gelden, want er is dan toch geen zekerheid over de besmettelijkheid na vaccinatie,.. terwijl het hele circus daar om te doen was! Begrijp wie kan. Wat wordt hier op de proef gesteld: hoe dom we wel zijn, hoe mak, vul het maar in. En ja, geen haan zal er om kraaien als het niet zou werken, als er ernstige bijwerkingen zijn, tot de dood toe, want het zal allemaal in de doofpot belanden. Het gaat niet goed met de wereld. Een hoopvol 2021? Wat is er positief aan: dat het ook een proef is om je weerbaarheid te tonen, om er sterker uit te komen, en om ondanks de beperkingen van samenkomen er toch in te slagen verbindingen tot stand te brengen om deze crisis samen op te lossen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 16 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.