Wuhan-viroloog geeft toe dat COVID is ontwikkeld als een ‘biowapen’

🕒 Leestijd: 2 minuten

Een senior onderzoeker van het Chinese Wuhan Institute of Virology heeft de oorsprong van het Covid-virus bekendgemaakt en heeft toegegeven dat het door de Amerikaanse belastingbetaler gefinancierde laboratorium  het COVID-19-virus heeft “ontworpen”  als een  “biowapen”.

Wuhan-onderzoeker Chao Shan deed de  bomclaim  tijdens een interview met Asian News International (ANI) -verslaggever Jennifer Zeng.

Shan, ook wel bekend als Shao Chao, verschafte Zeng, een lid van de International Press Association, informatie uit de eerste hand en unieke inzichten over de rol van Anthony Fauci en de Chinese Communistische Partij (CCP).

Zeng gaf een grondig verslag van Shans “explosieve bekentenis” en noemde Shans beweringen “schokkend” en “verbazingwekkend”.

Volgens Shan was het de taak van het Wuhan-lab om de coronavirusstam te identificeren die het nuttigst zou zijn voor verspreiding onder verschillende soorten, waaronder mensen.

Hij beweerde dat zijn supervisor in Nanjing City hem in 2019 vier soorten coronavirus had gegeven, zodat hij kon bepalen welke de krachtigste en gemakkelijk te verspreiden was. Shan gebruikte het virus om menselijke ACE2-receptoren, vleermuizen en apen te testen.

Tijdens het 26 minuten durende interview vermeldde hij ook dat een aantal van zijn collega’s  vermist waren  tijdens de Militaire Wereldspelen 2019 in Wuhan.

Vervolgens onthulde een van zijn collega’s dat ze naar hotels waren gestuurd waar atleten uit verschillende landen verbleven om “de gezondheid en hygiëne te inspecteren”.

Aangezien voor de inspectie van de hygiëne doorgaans geen virologen nodig zijn, vermoedde Shan dat ze daarheen waren gestuurd met de bedoeling het virus te verspreiden.

Zeng heeft een video op Twitter geplaatst waarin ze beschrijft wat Shan  haar vertelde  .

Shan beweerde verder dat hij in april 2020 naar Xinjiang was gestuurd om het welzijn te evalueren van Oeigoerse personen die werden vastgehouden in  ‘heropvoedingskampen’.

Hij liet doorschemeren dat hij opdracht had gekregen om het virus opzettelijk te verspreiden of om te bestuderen hoe het menselijke proefpersonen beïnvloedde.

Shan maakte Zeng duidelijk dat de details die hij had gedeeld slechts een klein deel waren van het grotere plaatje met betrekking tot de oorzaken van de Covid-pandemie.

Zoals we meldden in Leading Report, gebruikte het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) van Dr. Anthony Fauci Amerikaanse belastinggelden om riskant gain-of-function-onderzoek in het laboratorium in Wuhan te financieren.

Fauci, een voormalig medisch hoofdadviseur van de democratische presidentskandidaat Joe Biden, heeft een dappere poging gedaan om de manier waarop het Wuhan-laboratoriumlek aan het publiek is geportretteerd te veranderen vanwege zijn betrokkenheid bij het risicovolle coronavirusonderzoek van het laboratorium.

Zoals we ook meldden dat nadat Covid voor het eerst opdook, vooraanstaande wetenschappers van over de hele wereld contact opnamen met Fauci om hem te waarschuwen dat hun eigen onderzoek suggereerde dat het virus in een laboratorium was ontstaan, maar hij luisterde niet.

Nadat ze met Fauci hadden gesproken en miljoenen dollars aan subsidies hadden ontvangen van de toenmalige directeur van de NIAID, keerden ze bijna allemaal publiekelijk hun standpunt over hun theorieën om en logen ze tegen het publiek.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Wuhan-viroloog geeft toe dat COVID is ontwikkeld als een ‘biowapen’

  • 9 juli 2023 om 19:55
    Permalink

    De twee links “bomclaim” en “vermist waren” leiden naar bedenkelijke Rumble filmpjes die hier niets mee te maken hebben.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 + 16 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.