World Economic Forum opgetogen over lockdowns. Internet reacties: ‘Deze mensen zijn werkelijk gestoord’

“Gestoorde” “psychopaten” World Economic Forum vieren “stille steden”: “Minder geluidsoverlast!”
De leider van het World Economic Forum, Klaus Schwab. Bron foto: Drop of Light / Shutterstock.com

Als je wilt weten hoe gevaarlijk het World Economic Forum is hoef je alleen maar even onderstaande video te kijken die het WEF gemaakt heeft omdat ze zo ontzettend blij zijn dat het veel stiller is in de grote wereldsteden. Twitterend Nederland en België reageert dan ook woest. “Psychopaten!” en “gestoord!” is veel gelezen commentaar.

De organisatie achter The Great Reset en het Build Back Better-plan, het World Economic Forum, vindt het geweldig dat de hele wereld in lockdown zit. Jij en ik vinden het vreselijk om hele dagen opgesloten te zitten, we missen het dat we niet meer naar een café of restaurant kunnen, we vinden het afgrijselijk dat we geen voetbalwedstrijd meer bij kunnen wonen, en zelfs dat niet meet eens mogen winkelen… maar bij het WEF vinden ze dat juist fan-tas-tisch. Want lockdowns zorgen voor minder “overlast” én stikstofproductie. Yay lockdowns!

“De seismische activiteit van de aarde is het laagst in tientallen jaren dankzij de lockdown,” aldus het WEF in het ranzige filmpje. “Wetenschappers zagen een ‘golf van stilte’ in de wereld in 2020. In sommige steden verminderde het omgevingsgeluid met 50%. Doordat minder mensen reisden, en fabrieken sloten, konden wetenschappers kleine aardbevingen bijhouden die ze normaal gesproken niet zouden opmerken. Dit verhoogde hun begrip van seismische activiteit waardoor ze beter grotere aardbevingen in de toekomst kunnen voorspellen.”

In Nederland is Rutten de afgezant van het WEF en in België is dit Alexander De Croo en Van Quickenborne.

https://www2.openvld.be/alexander-de-croo-naar-world-economic-forum-in-davos-met-focus-op-nieuwe-economie-en-betere-aanpak-humanitaire-crisissen/

World Economic Forum opgetogen over lockdowns: ‘Deze mensen zijn werkelijk gestoord’

Lockdowns zorgen ervoor dat ondernemers failliet gaan, dat mensen hun baan verliezen, dat jongeren depressief worden en dat ouderen vereenzamen, maar dat is volgens het World Economic Forum (WEF) allemaal bijzaak. Lockdowns verbeteren steden wereldwijd, stelt het WEF onomwonden in een nieuw filmpje.

Door de lockdowns is er in tientallen jaren niet zo weinig seismisch geluid geweest als nu, is het in sommige steden de helft stiller geworden en konden wetenschappers lichte aardbevingen registreren die ze normaal gesproken gemist zouden hebben, zodat ze zwaardere aardbevingen in de toekomst beter kunnen voorspellen.

Daarnaast zagen wetenschappers een recordafname van de luchtvervuiling. Zo daalde de CO2-uitstoot vorig jaar met zeven procent. Maar, zo waarschuwt het WEF, dat is niet genoeg om klimaatverandering af te remmen.

De gevolgen van de lockdown zijn zoals bekend verwoestend, maar in ieder geval kunnen wetenschappers nu aardbevingen detecteren die ze normaal gesproken over het hoofd gezien zouden hebben.

Bereid je voor op klimaatlockdowns de komende jaren

Het filmpje maakt veel los bij mensen. Zo schrijft vastgoedondernemer Erik de Vlieger: “Psychopaten in een surrealistische wereld tegen een heel ruim salaris.”

Ook Telegraaf-journalist Wierd Duk spreekt zich uit: “Ten koste van onnoemlijk menselijk leed! Die mensen van het WEF – van Klaus Schwab dus – zijn werkelijk gestoord en vormen een concreet gevaar. En ze laden de verdenking op zich met het uitrollen van een agenda bezig te zijn.”

“Kijk eens aan. Het aapje komt steeds verder uit de mouw. Watertandend cijfertjes presenteren met onderliggend menselijk lijden als basis. Pervers,” merkt opiniemaker Jan Roos op. “Dit is ziek. Psychopathie,” zegt FVD-politicus Ralf Dekker.

“De destructie van het leven zoals we het voor maart 2020 kenden is gewoon goed volgens onze vrienden van het WEF. Het is een grote kans to build back better. Bereid je voor op klimaatlockdowns de komende jaren en steeds ingrijpendere overheidscontrole,” schrijft journalist Annelies Strikkers.
Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.