World Economic Forum: haal je coronaprik of onderga de gevolgen

Bijna negen op de 10 bedrijven raden hun medewerkers aan een coronavaccin te halen of stellen de prik zelfs verplicht. Dat blijkt althans uit een nieuw ‘onderzoek’ van het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab en de Rockefeller Foundation. Volgens deze aanjagers van de Grote Reset stelt 40 procent van de ondervraagde bedrijven het vaccin verplicht. Het gaat daarbij vooral om bedrijven in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

Mensen die zich niet houden aan het beleid zullen waarschijnlijk worden gestraft. Zo kunnen ze op een andere functie worden gezet, disciplinaire maatregelen opgelegd krijgen of niet toegelaten worden tot de werkruimte. Volgens de bedrijven helpt vaccinatie om ‘de werkplek en medewerkers veilig te houden’, zo stelt het World Economic Forum op haar website. Bijna 60 procent van de bedrijven stelt medewerkers bovendien lokkertjes in het vooruitzicht als ze zich laten inenten.

Hoe past dit in onze grondrechten?

Het WEF sprak dreigende taal op Twitter: haal je coronaprik of onderga de gevolgen. De tweet leidde tot een storm van kritiek en is inmiddels verwijderd. “Hoe past dit in onze grondrechten?” vraagt Dennis Spaanstra van Police for Freedom zich af. Carola Dieudonné voegt toe: “We moeten de medische apartheid bestrijden voor het te laat is!”world economic forum

Beeld: Screenshot Twitter

Het World Economic Forum wordt dit jaar overigens helemaal niet meer gehouden. Eerder werd de topbijeenkomst al eens verplaatst en uitgesteld, en daarna nog een keer uitgesteld. De organisatie heeft besloten om het WEF voor 2021 te schrappen ‘vanwege de aanhoudende coronapandemie’. Het evenement vindt al decennia vrijwel ieder jaar plaats in Davos om te bespreken ‘wat de wereld nodig heeft’.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.