Woedende Indiërs vallen Coronapolitie aan

India is ondanks bezwaren van wetenschappers en artsen al in januari begonnen met vaccineren onder het motto: “’s Werelds grootste Covid-19 vaccinatieprogramma”.

Er werden vooraf krachtige waarschuwingen afgegeven omdat het door India ontwikkelde vaccin niet afdoende was getest, bericht Uncutnews.ch.

“Gezondheidsdeskundigen hebben kritiek geuit op het besluit van de Indiase regering om het inheemse vaccin Covid-19, Covaxin, groen licht te geven, terwijl de Indiase regering nog niet eens de gegevens van de derde fase van de proef heeft vrijgegeven”.

Als men nu in Google zoekt naar sterfgevallen door vaccinaties, worden er geen relevante resultaten vermeld. Maar als je duckduckgo.com in het Engels probeert, krijg je al hits op de eerste pagina.

Natuurlijk ontkent de regering een verband tussen de vaccinatie en de sterfgevallen. Maar de burgers in India lijken het daar niet mee eens te zijn.

Het blog Armstrongeconomics.com heeft berichten ontvangen van lezers in India die beweren dat de mensen die sterven degenen zijn die werden ingeënt. Hij heeft dit niet kunnen verifiëren, maar het schijnt een groeiend probleem te zijn in India. In de Verenigde Staten worden sterfgevallen geregistreerd, zelfs nadat mensen volledig werden gevaccineerd. Anderen zijn nog steeds positief nadat ze volledig zijn gevaccineerd. Dit geeft alleen maar aanleiding tot diepe bezorgdheid over wat er werkelijk aan de hand is en wat het werkelijke doel is.

De mensen lijken in opstand te komen tegen regeringsleden die vaccinaties en lockdowns opleggen. Ondertussen heeft de CDC in de VS een reisbeperking uit India afgekondigd.

Er zijn video’s opgedoken waarop te zien is hoe de menigte staatsambtenaren aanvalt.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.