Willem Engel – De achterliggende corona verbanden in Nederland en Vlaanderen

🕒 Leestijd: < 1 minuut

U kent ongetwijfeld Willem Engel van Viruswaarheid, uit Nederland. We zijn verheugd hem op ons symposium in België te mogen verwelkomen. Ook in Nederland woedt een harde strijd rond waarheid, correcte journalistiek en medische cijfers. Willem toont een aantal interessante verbanden.

Willem Christiaan Engel (Utrecht, 1977) is een Nederlandse dansleraar, en de oprichter en bestuurder van Stichting Viruswaarheid, een Nederlandse actiegroep die het coronabeleid van de Nederlandse overheid bekritiseert. 

Engel gelooft dat er binnen de overheid sprake is van corruptie, waardoor er mensen geruïneerd worden en dat COVID-19 even dodelijk is als een gemiddeld tot ernstig griepseizoen. Experts stellen echter dat het sterftecijfer voor griep jaarlijks lager ligt dan bij COVID-19, tevens hebben mensen al (deels) immuniteit opgebouwd tegen griep. Dit is bij COVID-19 niet het geval. (bron)

Willem Engel is een generalist, geen expert, dus heeft een brede kijk op de zaken. Ook de protest beweging Viruswaarheid in Nederland kent heel wat bijstand. In deze lezing bekijken we een paar onderwerpen van de crisis: virologie, immunologie, epidemiologie, biostatistiek, farmacologie/farmacokinetiek, toxicologie. Hij toont aan hoe deze gebieden met elkaar interacteren en waar de grote denkfouten worden gemaakt. Denk aan PCR, vaccin, modellen, groepsimmuniteit.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.