WHO wil coronacertificaat ook inzetten bij klimaatcrisis en andere ‘noodsituaties’

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De WHO gaat het Europese corona-reisbewijs delen met de wereld. De EU voerde het digitale certificaat met een QR-code in om reizen weer mogelijk te maken. De WHO wil de technologie achter het reisbewijs gebruiken als basis voor een ‘wereldwijd gezondheidscertificatiesysteem’. De pas moet een ‘mondiaal publiek goed’ worden, zei WHO-baas Tedros begin deze maand. Hij beweert dat de privacy beschermd blijft.

Het is de bedoeling dat deze infrastructuur wordt uitgebreid. Zo moet de pas fungeren als een digitaal internationaal vaccinatiecertificaat, immuniteitskaart en internationaal patiëntendossier. Het certificaat kan ook een wezenlijke rol spelen bij grensoverschrijdende humanitaire situaties. Dit door ervoor te zorgen dat men toegang heeft tot zijn/ haar patiëntendossier en andere gegevens, terwijl men grenzen passeert als gevolg van conflict, de klimaatcrisis en andere noodsituaties.

Journalist Efrat Fenigson stelt dat dit paspoortsysteem de privacy schendt en de volgende stap is richting een totalitair, globalistisch regime.

“Merk op dat Tedros uitdrukkelijk zegt dat het systeem zal worden gebruikt bij toekomstige pandemieën, conflicten, de klimaatcrisis en andere noodsituaties.” – Fenigson

Ze waarschuwde al eerder voor een toename van beperkingen en controle, met name door de ‘klimaatcrisis’ als drogreden om de controle op te voeren en beperkingen op te leggen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.