WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert

Wat al sinds het voorjaar 2020 bekend is, maar massaal door politiek en media werd genegeerd, is nu door de WHO toegegeven: de PCR-test, die ook in Nederland wordt gebruikt om het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ te meten, geeft enorm veel valse positieve resultaten. De door de media weggezette ‘complotdenkers’ en ‘wetenschap ontkenners’ blijken dus wéér gelijk te hebben gekregen, en zien bevestigd dat deze pandemie-hoax niets te maken heeft met de volksgezondheid, maar alles met het uitvoeren van een wereldwijde politieke agenda.

‘We gaan niet opnieuw in detail uitleggen hoe de PCR test zo vreselijk misbruikt wordt. Het komt erop neer dat het aantal mogelijke virusdeeltjes dat in een ‘swab’ wordt gevonden is verlaagd van 3 naar 1, en het aantal maximale cycli waarmee dat deeltje wordt versterkt is verhoogd van de absolute bovengrens van 29 naar 35 of zelfs 40, waardoor de testresulaten totaal onbetrouwbaar zijn en iedereen ‘positief’ kan worden bevonden, zelfs als mensen nergens last van hebben gehad.

De in 2019 overleden uitvinder van de PCR test, die daar de Nobelprijs voor ontving, veegde destijds de vloer aan met alle wetenschappers en medici die zijn test misbruikten om er een virus mee aan te tonen, zoals ook in Nederland in opdracht van de regering Rutte door het RIVM wordt gedaan. De èchte kwakzalvers waar minister Hugo de Jonge het zo laatdunkend over had, blijken dus bij en voor de overheid zelf te werken.’

Hierbij de link naar het volledige artikel d.d. 21-01-2021: https://www.xandernieuws.net/algemeen/who-geeft-eindelijk-toe-dat-pcr-test-enorm-veel-valse-positieven-oplevert/

Hierbij de link naar de betreffende webpagina van de WHO d.d. 01-09-2020: https://www.who.int/news/item/01-09-2020-who-information-notice-for-users-of-in-vitro-diagnostics-2020-4

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

6 gedachten over “WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert

 • 22 januari 2021 om 12:29
  Permalink

  Oei, ik wou dat het waar was wat de titel van dit artikel suggereert, maar enkel een link naar xandernieuws is zwak. Ik zoek het tevergeefs op de website van de WHO. Wie vindt het en kan het delen? Ik zou afraden artikels als deze te delen, zolang je het niet kan staven.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 16:06
  Permalink

  Beste Martine uit Deinze,
  Hierbij een link gepost op 19/12/2020. Enkel jammer wanneer je de tweede link aanklikt dat “This page cannot be found” verschijnt. Er kan niet meer achterhaald worden wat er precies gepost werd. De antwoorden op het artikel duiden alleszins iets i.v.m. testen aan. Op zijn minst roept dit vragen op toch!

  https://twitter.com/robschneider/status/1340379732433616898
  https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users
  Mvg,
  Katia

  Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 19:58
  Permalink

  Als dat verhaal klopt vraag ik me af waarom er dan zoveel mensen op de I.C. liggen ???? De dochter van mijn vrouw werkt op de I.C. van het A.M.C. en dus staat zeer kort bij de gevolgen van deze zware pandamie. Het word dus heel hoog tijd dat deze groep van ontkenners eens de zware taken van deze zeer hard werkende groep mensen over neemt . Het is een zware klap in het gezicht van de verpleegkundigen dat er groepen mensen die deze virus aanval willens en wetens ontkennen ; diep triest dus !!!!!!!!!!!! Net als alle andere virus aanvallen—Spaanse en de Mexicaanse griep —zal het menselijk lichaam antistoffen moeten vormen hier tegen . Gezond leven en goede weerstand is ook hier dus het aller belangrijkst !!!!!

  Beantwoorden
  • 11 februari 2021 om 10:30
   Permalink

   Ik heb net gehoord van iemand die geopereerd werd in een ziekenhuis in Amsterdam dat er maar enkele patienten liggen op de IC afdeling en dat het personneel moet liegen over de ware omstandigheden. Dat daarom zoveel zorgmedewerkers ontslag nemen omdat ze daar niet tegen kunnen. En deze man is niet de enige die dit zegt. De media wordt betaald om het volk angst aan te jagen. En de PCR gebruiken ze ook als wapen.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.