WHO en EMA database uitgespit met schokkende conclusies ! Cijfers zijn niet zoals de media zegt

Onze onderzoeksjournalist K.J. spitte de database’s van het WHO en EMA diep uit en kwam tot schokkende conclusies. Terwijl er zich aan een ongezien tempo een massa vaccinatie campagne uitrolt in Europa, gaan wij burgers van de EU er van uit dat er een goede gezondheidscontrole op die campagne zit en dat alle gemelde bijwerkingen nauwlettend worden opgevolgd.

Daar hebben we systemen voor, toch?

En ze zijn toch erg voorzichtig, hoor je de mensen en het nieuws zeggen… kijk maar naar hoe er reeds verschillende vaccins gepauzeerd en onderzocht werden door EMA. Na een minimaal aantal bloedklonters bij AstraZeneca en Janssen werd er meteen aan de alarmbel getrokken, en werden er nieuwe leeftijdsgrenzen en protocols bedacht.

Allemaal bewijs dat de WHO en onze Europese Medicine Agency dit op de voet opvolgt, en klaar staat om aan de rem te trekken bij het kleinste teken van gevaar.

Maar is dat wel zo?

Gelukkig kunnen we dat ook zelf nakijken. Vrijheid van informatie is een international mensenrecht.

Zowel de WHO als de EU als het ondertussen wat beruchte VAERS in de VS staan daarvoor in; het zijn transparante trackingsystemen voor bijwerkingen die iedereen kan raadplegen en die ons geruststelling zouden moeten bieden dat alles perfect en volgens de striktste supervisie verloopt.

Wij stelden het aan de kaak en gingen zelf eens graven.

Wat we vonden was een spiegelpaleis aan smoke and mirrors en een heel ander gezicht aan de Covid 19 vaccins dan het nieuws en de berichten ons doen geloven.

Lees het volledige rapport hier.

Tabellen in bijlage hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

6 gedachten over “WHO en EMA database uitgespit met schokkende conclusies ! Cijfers zijn niet zoals de media zegt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.