Wetsvoorstel tot screenen gedoneerd bloed op mRNA-vaccins

🕒 Leestijd: 2 minuten

Begin 2021 leidde de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough een inspanning met pathologen om de American Association of Blood Banking en het Amerikaanse Rode Kruis op de hoogte te brengen van een potentieel probleem met vaccinatiemateriaal (mRNA en of Spike-eiwit) dat gedoneerd bloed besmet. Dit is zorgwekkend omdat een pas gevaccineerd persoon bloed kan gaan doneren zonder dat er vragen worden gesteld.

“Hoewel de AACB en het Rode Kruis onze brieven bevestigden, werd er niets gedaan. Nu brengt een recent wetsvoorstel van het Illinois House onder leiding van Rep Jed Davis (IL District 75) deze zorg officieel in beeld”. – Peter McCullough

Wijzigt de Illinois Clinical Laboratory and Blood Bank Act dan verplicht dat een bloedbank om gedoneerd bloed te testen of te laten testen op bewijzen van COVID-19-vaccins en andere mRNA-vaccinbestanddelen (messenger ribonucleic acid) en verplicht een bloeddonor om tijdens elke bloeddonorscreening bekend te maken of de bloeddonor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen. Dit valt te lezen in het document IL HB4243, ingediend bij de Griffier door Republikein Davis.

Men wil vereisen dat bloed of bloedbestanddelen op het etiket vermelden dat het bloed of de bloedbestanddelen positief getest zijn op aanwijzingen voor een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccinbestanddeel of afkomstig zijn van een bloeddonor die bekendgemaakt heeft dat de donor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen.

De kwestie van het bloed van gevaccineerden werd gelanceerd door de Amerikaanse journalist Daniel Horowitz op Conservative Review.

“Je maakt misschien deel uit van dat kleine percentage volwassenen dat slim genoeg was om de COVID gentherapie te vermijden en gelukkig genoeg om het niet opgedrongen te krijgen om je baan te behouden. Maar wat gebeurt er als je ooit bloed nodig hebt in het ziekenhuis? Of hoe zit het met degenen die de prikken kregen, maar het geluk hadden dat het spike-eiwit hun systeem zonder veel schade verliet? Wat als je door een medische noodsituatie gedwongen wordt om meer spike-eiwit te accepteren via bloedtransfusies? Nieuw onderzoek wijst op de noodzaak voor staatswetgevers om wetten aan te nemen die vereisen dat bloedbanken spike-eiwit uit de bloedvoorziening screenen.” – Peter McCullough

Deense microbiologen publiceerden recent een schokkende bevinding in het Journal of Pathology, Microbiology, and Immunology. Ze namen bloedmonsters van 108 hepatitis C-patiënten en een van de ontdekkingen was dat “volledige of sporen van SARS-CoV-2 spike mRNA-vaccin-sequenties werden gevonden in bloed tot 28 dagen na COVID-19 vaccinatie.”

Italiaanse onderzoekers publiceerden een soortgelijke studie die benadrukte dat Spike, verantwoordelijk gehouden voor de zogenaamde Spikeopathie en Spike-Demie, ook 6 maanden in het menselijk lichaam kan blijven. Het probleem groeit in Italië, vooral in de regio Veneto, waar veel burgers ziekenhuizen waarschuwden tegen het toedienen van bloed van gevaccineerde mensen.

Het wetsvoorstel dat is ingediend in het Huis van Illinois zou een ontwrichtend wereldwijd bereik kunnen hebben.

Bron 1

Bron 2

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.