Wetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites

“Een van de meest gerespecteerde epidemiologen van onze tijd heeft twee studies gepubliceerd die talrijke Corona-mythes van de mainstream ontkrachten. De mainstream media verzwijgen zijn bevindingen grotendeels – waarschijnlijk omdat zij niet passen in het narratief van de dodelijke epidemie en het gebrek aan alternatieven voor totalitaire maatregelen om “de pandemie te bestrijden”.

John P. Ioannidis is niet zomaar iemand. De statisticus en epidemioloog is een van de meest geciteerde wetenschappers ter wereld. Meer dan 400 publicaties, talrijke functies in medische hoofdredacties en een leerstoel aan de gerenommeerde Stanford University spreken voor zich. Zijn kritische artikel over het gebrek aan kwaliteit en integriteit in medisch onderzoek is het meest gelezen wetenschappelijke artikel van onze tijd, met meer dan 3 miljoen views op een open science database. In oktober volgde een baanbrekende Corona-studie, Global perspective of COVID‐19 epidemiology for a full‐cycle pandemic.

Daarin bewijst hij dat de meeste “Coronadoden” in de geïndustrialiseerde landen te wijten waren aan reeds bestaande aandoeningen. Hij heeft ook geen goed woord over voor de genomen maatregelen. Overmatige sterfgevallen, zegt hij, zijn vaak te wijten aan de collaterale schade ervan, zoals patiënten met een hartaanval die niet naar een dokter konden gaan. Werkloosheid, economische crises of sociaal isolement hebben een langdurig effect op ziekte- en sterftecijfers: alleen al 1,4 miljoen tuberculosepatiënten zouden in de komende vijf jaar kunnen sterven als gevolg van onderbreking van hun behandeling.

Hierbij de link naar het volledige artikel in Frontnieuws d.d. 01-02-2021: https://www.frontnieuws.com/wetenschapper-vernietigt-de-corona-sprookjes-van-regeringen-en-elites/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Wetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites

 • 2 februari 2021 om 12:17
  Permalink

  Ik weet al 9 maanden, dat dit bedriegerij is.
  Maar ja,wat ben je met een hond, als de schaapjes niet willen luisteren.

  Beantwoorden
 • 15 oktober 2021 om 12:56
  Permalink

  De vaccins zijn absoluut NOOT betrouwbaar, het heeft heel veel ernstige bijwerkingen die veel mensenlevens eist, ook bijwerkingen: Hersenbloeding/Infarct, Hartinfarct, Dementie, Alzheimer, Parkinson, Bloedingen In- en Uitwendig, Onvruchtbaarheid, Misvormingen Baby’s, Spierafbraak, Ernstige Vermoeidheid, Concentratieverlies, Trombose !! Prikken zijn GIF (Slang, Kwik en Chemische Middelen) PAS OP!!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.