Werken de Covid-vaccins werkelijk? Noch de regering noch de wetenschappers blijken hier een echt antwoord op te hebben

Toen de Covid-19-vaccins een vergunning voor ‘gebruik in noodsituaties’ kregen, hadden de autoriteiten geen flauw idee of ze zouden werken. Bij de beperkte proeven die werden uitgevoerd, werd alleen gemeten of een gevaccineerd persoon al dan niet een ernstige ziekte opliep wanneer hij met Covid-19 werd besmet. Deze proeven waren gebrekkig, omdat niemand tijdens de studie aan het virus werd blootgesteld.

Matt Hancock, UK Health Secretary quits Tory leadership ...

Natuurlijk konden ze niet blootgesteld worden aan het levende virus, omdat het enige waarmee wij op dit ogenblik kunnen werken is een gegenereerd computermodel van hoe het virus eruit zou kunnen zien. Bij de beperkte proeven die zijn uitgevoerd, is niet gemeten of een gevaccineerde persoon nog met Covid-19 besmet kan raken en evenmin of een gevaccineerde persoon het virus nog kan verspreiden, volgens de algemeen aanvaarde kiemtheorie.


Dit betekent dat de miljoenen en miljoenen mensen die zich hebben “gemeld om de prik te krijgen”, omdat het volgens de minister van Volksgezondheid, Matt Hancock, “hun enige weg terug naar het normale leven” is, eigenlijk hebben deelgenomen aan een experiment.

Een experiment waarbij de autoriteiten hebben beoordeeld of de vaccins echt werken en zijn tot de conclusie gekomen dat dit inderdaad het geval is.

Als men kijkt naar de daling van het aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen in de gepubliceerde grafieken, dan kunnen we zien waarom de autoriteiten ons vertellen dat de vaccins werken. Het aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen binnen 28 dagen na een positieve test is volgens hen gedaald van bijna 1.000 per dag op het hoogtepunt tot bijna nul.

We vrezen echter dat een klein, “minuscuul detail” werd weggelaten.

We tellen 104 dagen tussen de vermeende piek van Covid-sterfgevallen in de eerste golf, op 8 april 2020 en de herfst (tot bijna nul vermeende Covid-sterfgevallen op 21 juli 2020).

In de vermeende tweede golf waren er 102 dagen tussen de vermeende piek van Covid-sterfgevallen op 19 januari 2021 en de herfst (tot bijna nul vermeende Covid-sterfgevallen op 1 mei 2021).

Een verschil van 2 dagen!

Als deze daling tijdens de herfst te danken is aan de wonderbaarlijke vaccins, dan heeft het land 2 dagen gewonnen in vergelijking met 2020, toen er nog geen vaccin was.

Wauw!

Hier het volledige artikel met grafieken: The Daily Expose d.d. 20 juni 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.