Wereldleiders waarschuwen

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De belangrijkste stemmen van de mensheid op het gebied van wetenschap, gezondheidszorg, recht en journalistiek laten van zich horen. Luister naar deze helden van de mensheid, die alles riskeren om u te informeren over wat er werkelijk gebeurt in de wereld van vandaag.

Het Vaccin Sterfte Rapport

Dit rapport toont het wetenschappelijke bewijs dat miljoenen onschuldige mensen zijn overleden en honderden miljoenen levenslang ernstig beschadigd zijn (blindheid, verlamming, hartfalen, …), nadat ze werden geïnjecteerd met de experimentele Covid vaccins. Het rapport onthult de strategische methoden die door regeringen en gezondheidsinstanties worden gebruikt om 99% van alle sterfgevallen door vaccins te verbergen.

Dokter Reiner Fuellmich is een wereldberoemde procesadvocaat, die al decennia lang grote frauduleuze bedrijven aanklaagt. Dr. Fuellmich en een uitgebreid internationaal netwerk van honderd advocaten hebben meer dan honderd experts uit alle wetenschappelijke disciplines ondervraagd. Zij hebben overtuigend bewijs dat de pandemie en de lockdowns de ergste misdaden tegen de mensheid zijn.

Ontdek in de video hieronder wat deze verbazingwekkende held van de mensheid onthult…

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.