Wereldgezondheidsorganisatie trekt de macht naar zich toe: juridisch bindende maatregelen voor lidstaten in geval van pandemie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een juridisch bindend internationaal verdrag dat de Wereldgezondheidsorganisatie in staat stelt om bij een pandemie het gezondheidsbeleid in landen aan te sturen…

Foto door Anna Shvets via Pexels
Globalistisch gezondgeidsbeleid

Als de Europese Unie namens de lidstaten een dergelijk verdrag ondertekent, kan de Wereldgezondheidsorganisatie – zodra er volgens haar sprake is van een pandemie – voor de bestrijding ervan juridisch bindende gezondheidsmaatregelen opleggen aan de Europese Unie.

“Vanzelfsprekend verliezen we daarmee tijdens een pandemie alle controle over ons gezondheidsbeleid. We stellen zo globalisten in staat bij een pandemie te dicteren wat we moeten doen via de Wereldgezondheidsorganisatie. Dezelfde Wereldgezondheidsorganisatie die 14 januari 2020 nog liet weten dat er geen bewijs was van infectie van mens op mens bij corona. Dezelfde Wereldgezondheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor het grote coronabedrog door een virus met de mortaliteit van een griep te classificeren als een pandemie. En nu gaan we onderhandelingen starten die de Wereldgezondheidsorganisatie de macht geven om bij een pandemie te dicteren wat wij moeten doen. Absurd!” – Van Houwelingen.

Forum voor Democratie (FvD) wil absoluut geen juridisch bindend pandemieverdrag waarmee we ons uitleveren aan de Wereldgezondheidsorganisatie.

Tijdens het debat diende Van Houwelingen een motie in tegen de dreigende vaccinatieplicht van de WHO. Die motie is aangenomen.

“Nu ervoor zorgen dat de rest van het globalistische pandemieverdrag er ook niet komt.”

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf + 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.