WEF-globalist Klaus Schwab verklaart dat niet-gevaccineerde mensen een bedreiging voor de mensheid vormen

WEF-hoofd Klaus Schwab, zegt dat mensen die weigeren in te stemmen met het plan een bedreiging vormen voor alle anderen. Hij, de Britse premier Boris Johnson, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel en veel van de andere gebruikelijke verdachten zijn het er allemaal over eens.

Deze internationale ‘leiders’ ondertekenden een brief waarin staat dat de volgende fase van de plandemische overgang naar een nieuwe wereldorde het noodzakelijk maakt dat de sociale ingenieurs en maatschappelijke architecten van de wereld ‘een robuustere internationale gezondheidsarchitectuur bouwen die toekomstige generaties zal beschermen’.

In de brief wordt verder verklaard dat het Wuhan-coronavirus (Covid-19) “de grootste uitdaging voor de wereldwijde gemeenschap sinds de jaren veertig” is, en voegt eraan toe dat er in de komende jaren zeker nog “andere pandemieën en andere grote gezondheidsnoodsituaties” zullen zijn.

“Geen enkele regering of multilaterale instantie kan deze dreiging alleen aanpakken”, voegt de brief eraan toe.

“De vraag is niet óf, maar wanneer. Samen moeten we beter voorbereid zijn om pandemieën op een sterk gecoördineerde manier te voorspellen, te voorkomen, op te sporen, te beoordelen en er effectief op te reageren. De Covid-19-pandemie is een grimmige en pijnlijke herinnering geweest dat niemand veilig is totdat iedereen veilig is. “

Chinese virusvaccins zijn het eerste deel van het merkteken van het beest

Schwab verklaarde slechts een paar weken geleden dat hij gelooft dat “niemand veilig zal zijn” tenzij “iedereen is ingeënt.”

Het maakt niet uit of een “vaccin” experimenteel is en nog klinische proeven ondergaat, wat het geval is voor alle Chinese virusvaccins die momenteel worden verspreid. Als de regering zegt dat je het moet krijgen, dan moet je het ook krijgen, betoogt Schwab.

De andere ondertekenaars hebben in wezen verklaard hetzelfde te geloven. Alle injecties, ongeacht het doel of de risico’s die ermee gepaard gaan, moeten door de hele mensheid worden genomen zodat iedereen zich “veilig” voelt tegen enge ziektekiemen uit China of elders.

Dit zal een “publiek goed” tot stand brengen dat zal voldoen aan de principes van de Nieuwe Wereld Orde zoals lang gepland door de geheime genootschappen, en zoals afgebakend op de Georgia Guidestones, in de Noahide wetten, en in andere belangrijke diepe staatsteksten die functioneren als blauwdrukken voor een toekomstige totalitaire wereld.

Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemic is slechts een stukje van dit veel grotere agenda, wat inhoudt injecteren hele mensheid het eerste stuk van het merkteken van het beest . Zodra de vaccin “software” is geïnstalleerd, zullen er later meer componenten worden toegevoegd om totale en absolute aanbidding van het “beest” te bewerkstelligen.

Niemand zal iets kunnen kopen of verkopen zonder eerst “gevaccineerd” te zijn. Door ermee in te stemmen zich te laten vaccineren, betuigen mensen hun aanbidding en trouw aan het beestensysteem van de Nieuwe Wereldorde dat bekend staat als de westerse ‘geneeskunde’, die hen voor altijd tot slaaf maakt door middel van leugens en misleiding.

“Het belangrijkste doel van dit verdrag zou zijn om een ​​benadering van de hele regering en de hele samenleving te bevorderen, de nationale, regionale en mondiale capaciteiten en veerkracht tegen toekomstige pandemieën te versterken”, luidt de brief verder.

“Dit omvat een aanzienlijke verbetering van de internationale samenwerking om bijvoorbeeld waarschuwingssystemen, gegevensuitwisseling, onderzoek en lokale, regionale en wereldwijde productie en distributie van medische en volksgezondheidsmaatregelen zoals vaccins, medicijnen, diagnostiek en persoonlijke bescherming te verbeteren. apparatuur. “

Meer gerelateerd nieuws over de wereldwijde overgang naar het nieuwe tijdperk is te vinden op Prophecy.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.