We lezen nu ook in de krant over mogelijke bijwerkingen en gevaar van coronavaccin: een doorbraak?

Hoewel we in de media weinig horen over bijwerkingen en mogelijke gevaren van de vaccins, vonden we in de krant nu wel wat ‘nieuws’. Mogen we voorzichtig hopen op meer van dit? Eerlijke journalistiek?

In Slovenië is nog niet de helft van de bevolking gevaccineerd. Men is er voorzichtiger dan hier, zeker nadat een jonge vrouw van twintig overleed na vaccinatie.

Via smartschool werden jongeren gerustgesteld i.v.m. vaccinatie: het zou veilig zijn en ze hoefden zich geen zorgen te maken want de informatie betreffende mogelijke problemen rond vruchtbaarheid waren vals…

Nu lezen we dat twee Pfizer medewerkers een petitie opstartten aan het EMA om fase 3 van de klinische studies van het Pfizer BioNtech vaccin stop te zetten. Er werd namelijk geen specifiek onderzoek gedaan naar zwangerschap. Nu wordt als bijwerking vertelt dat de menstruatiecyclus mogelijk verandert.

De getuigenissen bevestigen dit: we lezen dagelijks via onze kanalen dat vrouwen onregelmatige menstruatiecycli hebben; hevig bloeden of abnormale klonters…

Toch voorzichtig zijn?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.