Wat we weten – en niet weten – over COVID-vaccins

De geanimeerde video, “COVID Vaccine Secrets”, leidt kijkers door een lange lijst met vragen over de COVID-vaccins, waaronder vele waar we misschien nooit een antwoord op zullen hebben.

Is het COVID-vaccin veilig?

Is het COVID- vaccin veilig ? 

Is het grondig getest? Wat zijn de bijwerkingen op de lange termijn? Is het zelfs effectief?

Volgens deze video; “COVID Vaccine Secrets”, vertellen de regering, de media en zelfs beroemdheden ons dat we allemaal het vaccin moeten krijgen, dat dit de enige manier is om veilig te blijven voor COVID-19 .

Maar in die gesprekken ontbreekt een open en eerlijke discussie over de mogelijke gezondheidsrisico’s van het vaccin. Hoeveel mensen zijn overleden of gewond geraakt nadat ze het vaccin hadden gekregen? En waarom worden sommige mensen er ziek van? Komt het door de ingrediënten van het vaccin?

We zullen het misschien nooit weten. 

Volgens de video:

“Zoiets is nog nooit eerder gebruikt. Dit is geen vaccin. Vaccins zijn waar een micro-organisme, zoals een virus, in een kleine dosis in het lichaam wordt gepompt, zodat uw immuunsysteem kan reageren en antilichamen kan gaan maken. Dat is in ieder geval de theorie. Maar dat is niet wat deze opnamen doen. “

De COVID-injectie is een synthetisch mRNA-vaccin . Eenmaal in uw lichaam geïnjecteerd, slaan minuscule nanodeeltjes gaten in uw cellen om het synthetische mRNA te verspreiden. Dit proces vertelt uw lichaam om delen van het COVID-19-virus te maken.

“Het is alsof je een computer hackt”, merkt de video op. “Maar in plaats van je computer hacken ze je lichaam om deel uit te maken van een virus.” 

Volgens de video:

“De COVID-injectie omzeilt je DNA, net zoals een hacker de beveiligingsfirewall van een computer omzeilt. De computerhacker verspreidt een virus. De injectie-hacker maakt deel uit van het virus. Maar je bent geen machine. Dus hoe kun je er zeker van zijn dat het veilig is en dat de enige code die ze in je cellen uploaden, de code is die zogenaamd COVID-19 zou bestrijden? “

De vraag is ook:

Zijn deze experimentele COVID-vaccins grondig getest op veiligheid? 

Het antwoord is nee

Volgens de video:

  • Er zijn geen onderzoeken gedaan om te zien hoe de injectie reageert met andere geneesmiddelen die u mogelijk gebruikt.
  • Er zijn geen toxiciteitsstudies gedaan met een enkele dosis.
  • Er zijn geen toxicokinetische onderzoeken met het vaccin gedaan om te zien wat er met deze chemicaliën gebeurt als ze eenmaal in uw lichaam zijn.
  • Er zijn geen genotoxiciteitsstudies gedaan om te zien wat er met uw DNA gebeurt.
  • Er zijn geen carcinogeniteitsonderzoeken uitgevoerd om te bepalen of de stoffen in het vaccin kanker veroorzaken.
  • Er is geen onderzoek gedaan naar de invloed van het vaccin op de prenatale en postnatale ontwikkeling bij moeders of pasgeborenen.
  • Er zijn geen onderzoeken gedaan om erachter te komen wat er gebeurt als koppels de injectie krijgen en eventuele volgende kinderen die ook de injectie zullen krijgen.

Children’s Health Defense biedt links naar bronnen die een back-up maken van alle feiten die in de video worden beschreven. Kijk hier

Bron

Vertaald door Google Translate

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.