Wat VAERS-gegevens onthullen over hartgerelateerde reacties op COVID-vaccins

Op 4 februari werden 1.171 gevallen van hartgerelateerde reacties gemeld aan VAERS, waaronder 134 gevallen waarin de patiënt stierf – of 21% van de totale sterfgevallen door COVID-vaccins die aan VAERS werden gemeld.

Details van gevallen over VAERS met betrekking tot hartaandoeningen verdienen de hoogste medische controle.

We zijn precies twee maanden bezig met de uitrol van het COVID 19-vaccin , die begon op 14 december 2020. Elke vrijdag rapporteert The Defender over de laatste vaccinreactieaantallen uit de Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) -database.

Op 4 februari waren 12.697 reacties , waaronder 653 sterfgevallen, gerapporteerd aan het systeem, van de 35 miljoen toegediende doses vaccins.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) wordt met behulp van de VAERS systeem als een passieve reactie surveillance tool na de snelle bijgehouden , Emergency Gebruik Autorisatie van de Pfizer en Moderna vaccins . Andere gebruikte systemen zijn V-Safe en de Vaccine Safety Database .

We hebben gekeken naar de gegevens die we tot nu toe hebben om te zien of we nieuwe patronen konden identificeren. Wat meteen opvalt, is dat de 12.697 reacties die op 4 februari werden gemeld niet beperkt zijn tot reacties op de injectieplaats. Dit lijken ernstige reacties te zijn die zijn gemeld door medisch personeel uit het hele land.

Een opvallende trend is het aantal gerapporteerde cardiologische reacties, waaronder myocardiale en tachycardiestoornissen. We vonden 1.171 gevallen met behulp van de meest voorkomende symptomen die werden gemeld, waaronder 134 gevallen waarin de patiënt stierf – of 21% van de totale sterfgevallen door COVID-vaccins die aan VAERS werden gemeld.

Volgens VAERS-gegevens traden van de 1.171 gerapporteerde ernstige hartgerelateerde gevallen 1.021 (87,2%) op binnen 48 uur na ontvangst van het vaccin. Van de 134 gevallen waarin de patiënt stierf, trad 50% binnen 24 uur op en 60% binnen 48 uur.

De tijdelijkheid en de sterkte van de associatie dragen in belangrijke mate bij aan causaliteit volgens de meest robuuste diagnostische criteria die door artsen worden gebruikt, de Bradford Hill-criteria :

“Tijdelijkheid is misschien het enige criterium waarvan epidemiologen het algemeen eens zijn dat het essentieel is voor causale gevolgtrekkingen.” en “hoe groter het verband tussen blootstelling en ziekte, hoe groter de kans dat het oorzakelijk is.”

Als we de 653 COVID-19-sterfgevallen door vaccins vergelijken met rapporten over sterfgevallen door griepvaccins , komt er een schokkende statistiek naar voren. Er zijn tot nu toe slechts 20 sterfgevallen door griepvaccins in het griepseizoen 2020/21, toen meer mensen het griepvaccin kregen dan ooit tevoren – 193,6 miljoen doses , en slechts één van die gerapporteerde sterfgevallen was gerelateerd aan een hartaandoening.

Dit betekent dat tot nu toe, met slechts 35 miljoen toegediende COVID-19-vaccindoses (op 4 februari), het totale aantal gerapporteerde sterfgevallen en ook hartgerelateerde sterfgevallen al exponentieel hoger zijn dan het aantal gerapporteerde sterfgevallen na griepvaccins.

We begrijpen dat causaliteit niet is vastgesteld als het vaccin, maar we weten wel dat de CDC het VAERS-systeem gebruikt om te controleren op ernstige signalen. Zou dit een van de ernstigste kunnen zijn? Is het mogelijk dat het Pfizer- of Moderna-vaccin bijdraagt ​​aan hartproblemen?

Sommige doktoren denken van wel . We weten dat de mRNA-vaccins cellen programmeren om het spike-eiwit te produceren om het immuunsysteem tegen een infectie te wapenen. Wat als het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt ook bijdraagt ​​aan hartproblemen op dezelfde manier als het virus dat zou doen?

We weten uit recent onderzoek dat het COVID-19-spike-eiwit alleen, zonder het virus, de boosdoener lijkt te zijn die een cascade van gebeurtenissen op gang brengt die resulteren in ontsteking en de vorming van microthrombi (kleine bloedstolsels) in bloedvaten door het hele lichaam. Het is dus logisch dat veel van de bijwerkingen die we zullen zien van de mRNA-vaccins parallel lopen aan de verwondingen die we ook zien door de COVID-19-infecties.

De VS is niet het enige land dat deze symptomen meldt na het vaccin. Het ” gele kaart ” -systeem van de Britse regering heeft tot dusver 590 hartaandoeningen gerapporteerd voor Pfizer en 12 dodelijke slachtoffers, en 212 rapporten voor het Astra Zeneca- vaccin, waaronder één sterfgeval.

Het rapportagesysteem voor vaccinatieschade van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), “ Vigiaccess ”, heeft 3.234 meldingen geregistreerd met betrekking tot hartaandoeningen. Vigiaccess is een database met reacties van rapporten uit 142 landen , maar tot nu toe zijn de 67.277 COVID 19-rapporten voornamelijk afkomstig uit Europa (81%), de VS (19%) en Azië (1%). Het is onduidelijk of er duplicatie is met VAERS en het gele kaartsysteem.

Zowel de systemen van het VK als de WHO zijn niet toegankelijk voor het publiek, dus verder onderzoek is moeilijk zonder hulp van de respectieve agentschappen. Net als bij VAERS is er altijd een disclaimer voor causaliteit die gewoonlijk dient om alle reacties te verwerpen ondanks de tijdelijkheid of het verband tussen blootstelling en ziekte.

Bijwerkingen op geneesmiddelen

Voorlopig kunnen we deze systemen alleen gebruiken als nuttige hulpmiddelen om te zien of er tekenen zijn van inherente gevaren in deze experimentele vaccins die reden tot ongerustheid kunnen zijn.

De details van de gevallen over VAERS met betrekking tot hartaandoeningen verdienen de hoogste medische controle, alleen al omdat ze verantwoordelijk zijn voor 21% van de sterfgevallen die in de eerste acht weken van de toediening van de vaccins zijn gemeld.

Helaas zingen de CDC en de media gezamenlijk de lof over het succes van de vaccins , terwijl ze degenen die de belangrijke vragen over veiligheid durven te stellen het zwijgen opleggen.

Op 10 februari werd het Instagram-account van Robert F. Kennedy, Jr. verwijderd omdat de gegevens die hier zijn gemarkeerd , in twijfel werden getrokken. In reactie daarop gaf Kennedy een verklaring af waarin deze opmerking stond:

“De farmaceutische industrie maakt  haastig  vaccins met belastinggeld en niet-geteste technologieën. Deze omvatten een reeks risicovolle nieuwe producten die zijn  vrijgesteld van aansprakelijkheid , van veiligheidstests op de lange termijn en die geen goedkeuring van de FDA hebben gekregen. Autorisatie voor gebruik in noodgevallen is een wetenschappelijk experiment voor een massale populatie  . Als het een werkgebed heeft, vereist het buitengewoon nauwkeurig onderzoek van de pers en het publiek. “

Bron https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-data-cardiac-related-reactions-covid-vaccines

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.