Wat staat er in de Pfizer documenten? Naomi Wolf onthult.

🕒 Leestijd: 2 minuten
bron https://www.youtube.com/watch?v=T9Y_W_30hsM

Naomi Wolf gaf een lezing op het Hillsdale College op 6 maart 2023, over haar recente onderzoek naar Pfizer’s interne documenten met betrekking tot hun mRNA-vaccin en hoe ze openbaar werden gemaakt via een rechtszaak tegen de FDA. Ze uit bezorgdheid over de technische taal in de documenten en de moeilijkheid die journalisten kunnen hebben om ze te interpreteren.

Amy Kelly, een krachtige vrouw met een sterke persoonlijkheid, heeft 2500 experts over de hele wereld georganiseerd om door 55.000 documenten per maand te gaan en daar 58 rapporten van te maken.

De Pfizer-documenten bevatten bewijs van ‘de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis van onze soort’. Ze bespreekt enkele schokkende bevindingen in de documenten, zoals dat Pfizer wist dat de vaccins niet werkten om COVID te stoppen, dat de derde meest voorkomende bijwerking van het Pfizer-vaccin COVID was, en dat Pfizer zoveel meldingen van bijwerkingen ontving dat ze 2400 fulltime medewerkers moesten inhuren om de papierwerk te verwerken.

Impact op de publieke perceptie

Wolf uit bezorgdheid over hoe de release van deze documenten de publieke perceptie van Pfizer en hun vaccin zou kunnen beïnvloeden. Ze benadrukt dat ze niet tegen vaccinatie is, maar dat mensen het recht hebben om geïnformeerd te worden.

De Pfizer-documenten bevatten het bewijs van ‘de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis van onze soort’. De spreker, Naomi Wolf, bespreekt enkele schokkende bevindingen in de documenten, zoals dat Pfizer wist dat de vaccins niet werkten om COVID te stoppen, dat de derde meest voorkomende bijwerking van het Pfizer-vaccin COVID was, en dat Pfizer zoveel meldingen van bijwerkingen ontving dat ze 2400 fulltime medewerkers moesten inhuren om de papierwerk te verwerken.

Wolf besluit door te zeggen dat de waarheid de enige manier is om het vertrouwen van het publiek terug te winnen en pleit voor meer transparantie en verantwoordelijkheid van bedrijven en regeringen.

Wil u getuigenissen lezen van de bijwerkingen? Bezoek ons Telegram kanaal.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 + twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.