Wat als een bewuste burger het nieuws kaapt? Kijk nu naar de eerste aflevering van ‘Het slechte nieuws’ over de pandemiewet.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Met deze pandemiewet zou de regering haar beslissingen een ‘betere democratische en juridische basis’ geven… Is dat wel zo? Wat staat er in deze wet? U hoort het in de vijfdelige nieuwsuitzending van Het Slechte Nieuws.

Trailer
DEEL I

Hier kan u het eerste deel van de nieuwuitzending volgen. Deel II zal spoedig verschijnen!

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Wat als een bewuste burger het nieuws kaapt? Kijk nu naar de eerste aflevering van ‘Het slechte nieuws’ over de pandemiewet.

  • 18 januari 2022 om 11:20
    Permalink

    Het vergif zit hem in het begin, gecontroleerde oppositie met als doel de grondwet weg te zetten en dit is een manier die al jaren aan de gang is,ze spreken misnoegden naar hun bek , maar zetten hun wensen erin.
    Nu,bewuste burgers,wetten en grondwet is niet hetzelfde!Sinds verhofstade 1 maken we mee dat steeds meer wetten worden gemaakt die de elite dient te beschermen(meest duidelijke voorbeeld is nog steeds de wet op stalking, net het moeilijkste en minst te bewijzen hoef je kunnen bewijzen,ook steeds meer wetten die voorafname zijn van schuld en/of onschuld,zoals nu constant voorafnamen zijn omtrent epidemien die af-of kunnen toenemen.).net omdat dit geen grondwetartikel is, die wet, kunnen we het aanvechten bij het grondwettelijk hof(indien natuurlijk die gemaakte wetten in strijd zijn met de grondwet .

Reacties zijn gesloten.