WAARSCHUWING: Experimenteel vaccin en uw verzekeringspolis.

“Ten tweede male zijn we ervoor gewaarschuwd, dat indien u zich inlaat met een grootschalig medisch experiment, dit financiële consequenties heeft. Het injecteren met een ongetest en experimenteel vaccin (gentherapie) is experimenteel. Er is een aantal aanwijzingen waarom u zich eerst moet verdiepen in de gevolgen en eventuele schadelijke nasleep van dit experiment. We moeten zelf op onderzoek uitgaan en onze logische redeneertrant toepassen.”

Verzekerden in België en Duitsland: Maximering dekking ...

“A. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de regering een overeenkomst heeft getekend met de vaccinproducenten, waarin staat dat de staat alle risico’s van de leveranciers overneemt. Eventuele claims zullen via de belastingbetaler worden toegekend aan benadeelden en/of nabestaanden. Dit is altijd taaie kost gebleken en de staat is nu eenmaal traag in het afwikkelen van claims. Nu we weten dat ieders Geboortetrust de reserves heeft om claims uit te betalen, weet u ook, dat u het in principe zelf gaat betalen.

B. U doet er verstandig aan uw ziektekostenverzekering te vragen wat er precies wordt vergoed als het fout gaat. We moeten drie zaken benoemen waar men duidelijkheid over geeft: (1) kort verzuim, (2) lang verzuim (3) arbeidsongeschiktheid. Uw werkgever speelt een rol bij kort verzuim, maar als het langdurig wordt, is het de vraag of de verzekeringsmaatschappij instemt met een vergoeding als men weet dat u heeft meegedaan aan een medisch experiment. U had dat kunnen weigeren, met inachtname van de Nuernberg Code en de resolutie van de Raad van Europa.

C. Als u onverhoopt komt te overlijden als gevolg van de experimentele injectie en er is een levensverzekering op uw leven afgesloten, dan is het raadzaam de voorwaarden bij de verzekeringsmaatschappij te checken. In de VS dienen al rechtszaken, waarbij er wegens onverplicht meewerken aan een medisch experiment, NIET wordt uitgekeerd.

En het probleem zal nog vele malen groter worden naarmate er langere tijd is verstreken.

Want de bovengenoemde drie zaken leveren jurisprudentie op. Dat wil zeggen, dat deze zogenaamde anti-COVID-19 injectie een issue is en blijft. Als u bijvoorbeeld over 10 of 20 jaar met gezondheidsproblemen begint te kampen, kan men altijd vragen naar uw vaccinatieverleden. Er kan u worden verweten dat u heeft meegedaan aan een medisch experiment tegen een ziekte (COVID-19) die in de toekomst niet meer voor zal komen, aangezien tegen die tijd iedereen wel weet, dat het een farce was. Uw argument, dat de overheid het indirect verplicht heeft gesteld zal geen hout meer snijden.

Bezint eer ge begint.”

Bron: Bataafsche Courant d.d. 31 maart 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.