Waarom zoveel jonge gevaccineerden sterven tijdens het sporten

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Steeds meer berichtgeving over jonge gevaccineerde mensen die tijdens het sporten dood neervallen. “Dat is niet vreemd”, zei arts Richard Urso in gesprek met Bright Light News.

“Tijdens het sporten versoepelen de zogeheten tight junctions, waarna lipide nanodeeltjes erlangs kunnen en de wand van de cellen rond het hart kunnen bereiken. Dat gaat een stuk lastiger als je niet aan het sporten bent. De pericyten, die deel uitmaken van de haarvaten, zitten vol met ACE2-receptoren. Die maken veel spike-eiwit aan na vaccinatie, dat wordt verspreid via de gap junctions in het hart. Vervolgens kan myocarditis, oftewel ontsteking van de hartspier, optreden.”- R. Urso

“Dit is het topje van de ijsberg. Dit is totaal ongekend. Ik verwacht dat steeds meer mensen zullen inzien dat deze vaccins zeer gevaarlijk zijn.”

De arts citeerde de directeur van de Amerikaanse levensverzekeraar OneAmerica, die eind vorig jaar tijdens een nieuwsconferentie zei dat de sterfte onder 18- tot 64-jarigen maar liefst 40 procent hoger dan normaal ligt.

“We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica.”

Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, wees er daarnaast op dat in de tweede helft van 2021 zo’n 61.000 Amerikaanse millennials (25-44 jaar) zijn overleden na vaccinatie. De oversterfte in deze groep bedroeg 84 procent. Volgens Dowd is dat de hoogste oversterfte uit de geschiedenis.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.