Waarom ik het vaccin niet neem

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een paar vrienden hebben gevraagd hoe ik denk over de Covid-vaccinatie, dus ik vond dat het tijd werd om een artikel over het onderwerp te schrijven.

1. Vaccinproducenten zijn immuun voor aansprakelijkheid

De enige industrie ter wereld die niet aansprakelijk is voor verwondingen of sterfgevallen als gevolg van haar producten, zijn de vaccinproducenten. Dit is voor het eerst vastgesteld in 1986 met de National Childhood Vaccine Injury Act,1 en versterkt door de PREP Act,2 dat vaccinproducenten niet kunnen worden aangeklaagd, zelfs niet als wordt aangetoond dat zij nalatig zijn geweest.

De makers van COVID-vaccins mogen een one-size-fits-all maken, zonder tests op deelpopulaties (d.w.z. mensen met specifieke gezondheidsproblemen), en toch zijn ze niet bereid enige verantwoordelijkheid te aanvaarden voor eventuele ongewenste voorvallen of sterfgevallen die hun producten veroorzaken.

Als een bedrijf niet bereid is om achter zijn product te staan dat het veilig is, vooral als het een product op de markt brengt dat het inderhaast op de markt heeft gebracht en dierproeven heeft overgeslagen, dan ben ik niet bereid om een kans te wagen met hun product. Geen aansprakelijkheid. Geen vertrouwen. Hier is waarom:

Lees het artikel hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Waarom ik het vaccin niet neem

  • 2 juni 2021 om 15:06
    Permalink

    Het feit dat je nergens aanspraak op kan maken bij gezondheidsschade door een vaccin of welke andere medicijn bij de fabrikant zegt enkel dat je moet oppassen met medicijnen maar vooral met vaccines , anders hadden de fabrikanten geen problemen gemaakt met het verhalen van de gezondheidsschade die dan door hun product word veroorzaakt .
    Maar zegt wel duidelijk Medicinale Industrie , de Staat , enz enz.. zijn alles behalve te vertrouwen .. dat gezegd hebbend sluit ik af met.. word tijd dat het Nörenberg militaire tribunaal heropend word want er is een kilometer lange lijst van prominenten , politici , staats hoofden en niet te vergeten de grote big pharma die naar onze mening toe is aan een strafproces voor het plegen van misdaden tegen de mens , als niet het veroorzaken van een wereldwijd genociede onder oudere en zieken.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.