Dr Wakefield : Werking mRNA vaccins vergelijkbaar met auto-immuunziekte

Dr. Wakefield legt piekfijn uit waarom het vaccin geen vaccin is en heel veel schade zal teweegbrengen.

Het SARS-CoV-2 virus heeft 29 eiwitten, maar het mRNA-vaccin bevat alleen een klein stukje van de genetische code van het coronavirus, namelijk het mRNA, wat codeert voor het eiwit, dat hoort bij de spikes van het virus. Je krijgt dus niet het coronavirus ingespoten, maar slechts een stukje code, wat 1 eiwit gaat aanmaken. Je eigen afweercellen zien dan een nieuw soort eiwit, het spike eiwit, waar ze tegen gaan vechten.

De macrofagen (cellen van je immuunsysteem) zenden informatie naar de B-cellen (lymfocyten) die antistoffen gaan maken tegen het virus en de T-memory cellen zullen het eiwit onthouden. Vervolgens zal de macrofaag het spike-eiwit op eten. Als nu het echte coronavirus met spike-eiwitten het lichaam indringt, herkennen de antistoffen het virus direct en zal je immuunsysteem het virus verwoesten, voordat het zich kan innestelen.

Ingewikkeld verhaal, maar waar het op neer komt:

Je krijgt een “actief” organisme ingespoten dat allereerst uw verdedigingslijn omzeilt, want dit “werkend” organisme is ook een indringer in uw lichaam, dan zorgt dit mRNA ervoor dat het de cel kan binnendringen en de cel opdracht geeft om een bepaald eiwit aan te maken (het zogenaamde spike eiwit). Daarna worden deze eiwitten aangevallen door de verdediging van uw lichaam, en zo zou je antigenen aanmaken.

Een groot probleem met dierproeven uit het verleden is gebleken (reeds 30 jaar op de testbank), dat wanneer de dieren in contact kwamen na vaccinatie met een mRNA, met het natuurlijke virus waartegen het mRNA vaccin zou moeten beschermen, ze zwaarder ziek werden dan de controlegroep zonder vaccin en zelfs dood gingen… er werd ook auto “immuunziekten” vastgesteld na het toedienen van het mRNA vaccin. Hierdoor is het nooit tot een goedkeuring gekomen om dit op mensen uit te proberen. Bij menselijke proeven mag er ook niet gechallenged worden, dit wil zeggen opzettelijk besmetten met het virus. De dierproeven zijn deze keer volledig overgeslagen. (door zogezegde dringendheid)

Het echte experiment op de mensheid loopt nu. Men wil dit gaan verplichten voor met virus met een besmettingsgraad IFR van minder dan 0.5%.

Betreffende het Moderna vaccin:

  • Om theoretisch één ernstig symptoom Covid19-geval te voorkomen, moeten 1.370 gezonde mensen worden behandeld (2 injecties).
  • Dat zijn 2.740 vaccinatie-injecties per te voorkomen symptoom.
  • Dat is ongeveer € 100.000 om symptomen bij één bejaarde te voorkomen,
  • Hoeveel injecties zijn er dan nodig om theoretisch één Covid19 overlijden te voorkomen? We hebben geen idee hoeveel meer de trials waren zo klein dat het niet de bedoeling was om te kijken naar het voordeel van overlijden / levensjaren. Hoogstwaarschijnlijk meer dan€ 500.000 om het overlijden van * één * (bejaarde) uit te stellen?
  • https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4471/rr-0

Wie is Dr. Wakefield?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)