Vrouwen bezorgd over vruchtbaarheid: zware bloedingen na coronavaccinatie

Steeds meer vrouwen klagen over hevige bloedingen na de coronavaccinatie. Een Amerikaanse professor stelde hier een vraag over op Twitter en kreeg een stortvloed aan reacties binnen. Talloze vrouwen meldden zich met verhalen over ongewoon hevige bloedingen en zelfs miskramen. Zorgwekkend: zelfs ongevaccineerde mensen kregen klachten nadat ze in contact waren geweest met gevaccineerden. Steeds meer vrouwen zijn bezorgd over hun vruchtbaarheid.

Antropologe Kate Clancy van de Universiteit van Illinois kreeg na haar eerste dosis van het Moderna-vaccin hevige bloedingen. Ze vroeg vervolgens of er meer vrouwen zijn die soortgelijke ervaringen hebben gehad na de coronavaccinatie.

Niemand kan mij wijsmaken dat dit toeval is

Dr. Clancy kreeg zoveel verontrustende reacties dat ze inmiddels een online enquête heeft opgesteld. De hoogleraar wil de resultaten gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek.

Sondra T schreef in een reactie dat ze het vaccin van Johnson & Johnson heeft gehad en last kreeg van vaginale bloedingen, bekkenpijn en kramp. “Niemand kan mij wijsmaken dat dit toeval is en niet het gevolg van het vaccin. Ik ben 52 jaar oud en al sinds 2017 niet meer ongesteld geweest.”

Studente Hannah zei dat ze al negen dagen overtijd was en zelf niet gevaccineerd is, maar iedereen om haar heen wel. Ze voegde toe dat ze vrijwel nooit overtijd is.

Massagetherapeut Paige is ook niet gevaccineerd, maar werd toch voor het eerst in twee jaar tijd weer ongesteld. “Ik ben 51 jaar oud en het grootste deel van mijn cliënten is gevaccineerd.” Ze zei dat ze haar cliënten een uur of langer masseert.

Nessy schreef dat ze al 14 dagen ongesteld was en hevig bloedde. “Ik had vanochtend bijna een paniekaanval.”

Rose zei dat ze na haar eerste Pfizer-dosis 1,5 week te vroeg ongesteld werd en na negen dagen nog steeds ongesteld was. Normaal gesproken heeft ze een regelmatige menstruatiecyclus en is ze nooit langer dan zes dagen ongesteld.

‘Spike-eiwit van het virus is de boosdoener’

Volgens arts Larry Palevsky is het spike-eiwit van het virus dat het lichaam aanmaakt na inenting de boosdoener. Hij zegt dat het vaccin kan leiden tot bloedstollingsproblemen, sterfgevallen, miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen en auto-immuunziekten.

Steeds meer ongevaccineerde mensen krijgen klachten nadat ze in contact zijn geweest met gevaccineerden. Dr. Palevsky stelt dat gevaccineerde mensen hun spike-eiwitten kunnen overdragen op ongevaccineerde mensen en ook bij hen bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Vrouwen bezorgd over vruchtbaarheid: zware bloedingen na coronavaccinatie

 • 2 mei 2021 om 12:33
  Permalink

  Ik heb een paar weken terug johnson en johnson opgezocht en zij hebben zich bezighouden met anti-ebola.Besmetting met dit virus?
  Uit een andere bron gehoord,dat de vaccins getapt worden uit één grote pot.En dat daarna er een merknaam wordt opgeplakt.Klopt dit?
  Wat hier boven beschreven wordt doet me echt denken aan ebola.mrna speelt erin mee?Ik weet dit niet.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.