Vrouw vanaf de nek verlamd na tweede dosis Pfizer vaccin

Een Amerikaanse vrouw is vanaf haar nek verlamd geraakt, nadat ze de tweede dosis van het coronavaccin had toegediend gekregen. Brandy McFadden uit Nashville uit de staat Tennessee kreeg haar tweede Pfizer dosis op 16 april.

Na de inenting voelde de vrouw zich al meteen niet lekker. Binnen een dag schreeuwde ze het uit van de pijn. Het begon met een vreemd gevoel in haar benen, waarna ze vreselijke pijn kreeg in haar nek die alsmaar erger werd. Haar man ging met haar naar de spoedeisende hulp, waar artsen er niet in slaagden om een diagnose te stellen.

“Ik werd wakker en kon mijn armen niet bewegen. Ik kon mijn benen niet bewegen. Mijn man raakte in paniek. De artsen raakten in paniek,” zei Brandy. “Ze hebben geen idee waarom dit is gebeurd.”

Haar man James voegde toe: “Ik hield haar hand vast, die de hele tijd slap bleef terwijl ze het uitschreeuwde van de pijn. Alle testresultaten kwamen negatief terug.”

De moeder van drie zegt dat ze als gevolg van de vaccinatie in het ziekenhuis is beland en niet meer kan lopen. “Ik dacht dat ik hooguit griepachtige symptomen zou krijgen omdat ik al corona heb gehad, maar ik had nooit gedacht dat ik niet meer zou kunnen opstaan om naar de badkamer te gaan, naar de andere kant van de kamer te lopen of mijn kinderen een knuffel te geven.”

“Het is de ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen,” zei Brandy.

De artsen schreven in haar medisch dossier dat ‘al deze symptomen gerelateerd zijn aan het coronavaccin’ en dat de bijwerking werd gemeld aan het VAERS voor nader onderzoek.

Brandy kwam in contact met een vrouw uit Pittsburgh die precies dezelfde bijwerking kreeg na de vaccinatie. De vrouw ging op een avond slapen en toen ze om 01.30 uur wakker werd, kon ze zich niet meer bewegen. “Het was doodeng.”

Inmiddels kan Brandy haar tenen en armen weer een klein beetje bewegen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.