Voormalig vicepresident van Pfizer: ‘Er is iets heel ergs gaande’

De politici vertellen niet de waarheid, waarschuwt Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van vaccinmaker Pfizer. “Dat ze niet de waarheid vertellen, houdt in dat er iets anders gaande is. Er is iets heel ergs gaande.”

“Als je niet oplet, heb je binnenkort geen enkele kans meer om er iets aan te doen. En zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent. Ik waarschuw mensen al zolang ik kan. Je kunt nu nog je samenleving terugnemen,” zei dr. Yeadon, die ook als wetenschappelijk hoofdadviseur werkte voor Pfizer.

“Je hebt geen mondkapjes nodig. Ze werken niet. Vergeet lockdowns. Ze helpen nooit bij het afremmen van transmissie, die grotendeels plaatsvond in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Je hoeft niet te worden gevaccineerd met onvoldoende geteste en enigszins gevaarlijke op genen gebaseerde spike-eiwitproducerende eiwitten. En je hoeft niet te luisteren naar corrupte wetenschappers die klaarblijkelijk onze overheid adviseren,” zei hij.

Geen weg meer terug

Als iedereen dit advies opvolgt, dan is alles over een paar weken voorbij. Maar als het vaccinatiepaspoort er komt, is er denk ik geen weg meer terug en zul je er spijt van krijgen, benadrukte de ex-Pfizermedewerker.

Onderstaande beelden zijn zaterdag op Twitter gedeeld door journalist Patrick Henningsen, oprichter van nieuwssite 21st Century Wire:

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.