Vooraanstaande dokter: Media censureerden vroege COVID-19 behandelingsopties die het dodental met 85% had kunnen verminderen

Een buitengewoon goede gekwalificeerde arts die vorig jaar door YouTube werd gecensureerd, sprak vorige maand de Texaanse senaat toe en gaf grondige informatie over succesvolle behandelingen van COVID-19, het huidige hoge niveau van kudde-immuniteit tegen de ziekte, het zeer beperkte potentieel van “vaccins,” en de gegevens die aantonen dat een vroege behandeling tot 85 procent van de “meer dan 500.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten” had kunnen voorkomen.

Dr. Peter McCullough, MD is internist en cardioloog en daarnaast professor in de geneeskunde aan het Texas A&M University Health Sciences Center. Hij staat bekend als de meest gepubliceerde persoon in de geschiedenis in zijn vakgebied en is redacteur van twee belangrijke medische tijdschriften.

McCullough legde uit dat hij vanaf het begin van de pandemie weigerde om zijn patiënten “thuis te laten wegkwijnen zonder behandeling en dan in het ziekenhuis te laten opnemen als het te laat was,” wat het typische behandelingsprotocol was dat in het hele westen werd besproken, gepromoot en aangeboden.

Hij stelde een team van artsen samen om een studie te maken over het gebruik van andere conventionele geneeswijzen om de ziekte te behandelen en publiceerden hun bevindingen in het American Journal of Medicine.

“Het interessante was dat, hoewel er 50.000 artikelen over COVID in de door vakgenoten beoordeelde literatuur stonden er niet één bij was waar de arts vertelde hoe de ziekte moest behandeld worden,” zei hij. “Wanneer gebeurt dat? Ik was absoluut stomverbaasd! En toen dit artikel werd gepubliceerd… werd het… het meest geciteerde artikel in eigenlijk de hele geneeskunde van die tijd.”

Met de hulp van zijn dochter nam Dr. McCullough een YouTube-video op met vier dia’s uit de door vakgenoten beoordeelde publicatie uit een van de beste medische tijdschriften ter wereld waarin de vroege behandelingen voor COVID-19 werden besproken. De video ging al snel viraal en binnen ongeveer een week meldde YouTube ‘je hebt de voorwaarden van de gemeenschap geschonden'” en werd de video verwijderd.

Vanwege de “bijna totale blokkering van informatie over behandelingen voor patiënten” organiseerde Senator Bob Johnson in november een hoorzitting over dit belangrijke onderwerp waar McCullough de belangrijkste getuige van was.

Met zo’n agressieve onderdrukking van informatie over vroegtijdige behandelingen en het standaardbeleid in COVID-19 testcentra om dergelijke behandelingen niet aan te bieden aan degenen die positief testen op de infectie, commenteerde McCullough: “Geen wonder dat we 45.000 sterfgevallen hebben gehad in Texas. De gemiddelde persoon in Texas denkt dat er geen behandeling is!”

En de verduistering van zulke vitale informatie gaat veel verder dan de schaamteloze censuur van grote techbedrijven. McCullough zei: “Wat er gebeurd is, is niet te geloven! Hoeveel van jullie hebben ooit een lokale nieuwszender aangezet, of een nationale nieuwszender en ooit een update gekregen over de thuisbehandeling? Hoeveel van jullie hebben ooit iets te horen gekregen over wat je moet doen als je de diagnose COVID-19 te horen krijgt? Dat is een complete en totale mislukking op elk niveau!”

“Laten we het Witte Huis nemen: Hoe komt het dat we geen panel van artsen hebben toegewezen gekregen om al hun inspanningen in te zetten om deze ziekenhuisopnames te stoppen? Waarom hebben we geen artsen die daadwerkelijk patiënten hebben behandeld bij elkaar laten komen in een groep om ons elke week een update laten geven? … Waarom hebben we geen rapporten over hoeveel patiënten werden behandeld en ziekenhuisopnames die voorkomen werden? … Dit is een complete en totale travestie om een dodelijke ziekte te hebben en die niet te behandelen,” zei hij.

“Dus wat kan er hier en nu gedaan worden?” stelde McCullough voor aan de wetgevers. “Laten we morgen een wet maken die zegt dat er geen enkel (test)resultaat wordt gegeven zonder een behandelingsgids en zonder een hotline over hoe je in het onderzoek deelneemt. Laten we een medewerker inschakelen die alle beschikbare onderzoeken in Texas onderzoekt en verhinderen dat er ook maar één persoon naar huis gaat met een testuitslag met de fatale diagnose, thuis zittend in twee weken van wanhoop voordat ze bezwijken aan een ziekenhuisopname en de dood. Het is onvoorstelbaar in Amerika dat we zo’n complete en totale blinde vlek kunnen hebben.”

Verwijzend naar vroege behandelingen die buiten het westen op grote schaal en met groot succes zijn toegepast (met ongeveer 1 tot 10 procent van het sterftecijfer van de eerste wereld), richt McCullough zijn aandacht op de brede onderdrukking van informatie door de media en vraagt opnieuw: “Wanneer was de laatste keer dat u het nieuws aanzette en ooit een venster naar de buitenwereld kreeg? Wanneer heb je ooit een update gekregen over hoe de rest van de wereld omgaat met COVID? Nooit. Wat er met deze pandemie is gebeurd, is dat de wereld ons heeft ingesloten.

“Er is maar één dokter wiens gezicht nu op TV is. Eén. Niet een panel. (Als) artsen, werken we altijd in groepen, we hebben altijd verschillende meningen. Er is geen enkele mediadokter op tv die ooit een COVID-patiënt heeft behandeld. Geen enkele. Er is niet één persoon in de White House Task Force die ooit een patiënt heeft behandeld,” zei hij.

“Waarom doen we niet iets moedigs? Waarom stellen we geen panel samen van dokters die daadwerkelijk COVID-19 patiënten hebben behandeld, en brengen hen samen voor een vergadering. En waarom wisselen we geen ideeën uit en zeggen we niet hoe we de pandemie sterk kunnen beëindigen?”

“Is het niet verbazingwekkend?! Denk hier eens over na. Denk eens aan de complete en totale blinde vlek (wat betreft thuisbehandelingen),” zei hij.

“De berekeningen in Texas over kudde immuniteit … op dit moment zonder een vaccin bedraagt het 80 procent,” zei McCullough. “En meer mensen ontwikkelen COVID vandaag en worden immuun.”

“Mensen die COVID ontwikkelen hebben een volledige en duurzame immuniteit. En (dat is) een heel belangrijk principe: volledig en duurzaam. Je kunt de natuurlijke immuniteit niet verslaan. Je kunt er niet bovenop vaccineren en het beter maken. Er is geen wetenschappelijke, klinische of veiligheidsreden om ooit een COVID-herstelde patiënt te vaccineren. Er is geen reden om ooit een COVID-herstelde patiënt te testen,” vervolgde hij.

“Mijn vrouw en ik zijn COVID-hersteld. Waarom moeten we buiten testen? Er is absoluut geen reden (voor zulke testen).”

Gezien de hoge mate van kudde-immuniteit, zei McCullough dat een eventuele impact van brede vaccinatie op het voorkomen van COVID-19 in het beste geval slechts minimaal kan zijn.

“Er zijn genoeg COVID-herstelde patiënten. Laat hen afzien van het vaccin en laat mensen die er om schreeuwen het krijgen. Maar bij 80 procent kudde-immuniteit, in de vaccinproeven krijgt minder dan één procent … in de placebo daadwerkelijk COVID. Minder dan één procent. Het vaccin heeft een effect van één procent op de volksgezondheid. Dat is wat de gegevens zeggen. Het zal ons niet redden, we zijn al voor 80 procent kudde immuun,” zei hij.

“Als we strategisch gericht te werk gaan, kunnen we de pandemie met het vaccin heel goed afsluiten,” verklaarde de cardioloog. “Maar dan wel strategisch gericht. (Voor) mensen onder de 50 die fundamenteel geen gezondheidsrisico’s hebben, is er geen wetenschappelijke reden om hen ooit te laten vaccineren.”

Met betrekking tot de brede “verkeerde informatie” van asymptomatische overdracht van COVID-19, die de noodzaak voor lockdowns heeft ondersteund vanwege de notie dat het virus onbedoeld kan worden verspreid door besmettelijke, asymptomatische mensen, zei de medisch professor: “Een van de fouten die ik vandaag heb gehoord als een reden voor vaccinatie is asymptomatische verspreiding. En ik wil hier heel duidelijk over zijn: Mijn mening is dat er een lage graad van asymptomatische verspreiding is, als die er al is. Zieke mensen geven het aan zieke mensen. De Chinezen hebben een studie gepubliceerd … [van] 11 miljoen mensen. Ze hebben geprobeerd om [bewijs van] asymptomatische verspreiding te vinden. Je kunt het niet vinden. En dat is een van de belangrijkste stukken van verkeerde informatie geweest.”

Tot slot benadrukte McCullough de impact van de  informatie onderdrukking over effectieve en veilige vroegtijdige behandelingen gedurende dit laatste jaar. Onder verwijzing naar twee “zeer grote” studies, zei hij: “Als artsen patiënten van boven de 50 met medische problemen vroegtijdig behandelen, met opeenvolgende verschillende medicijnen… is er een 85 procent reductie van ziekenhuisopnames en overlijden.”

“We hebben meer dan 500.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten. De vermijdbare fractie had maar liefst 85 procent (425.000) kunnen zijn als onze pandemische reactie gericht was gericht op het probleem, namelijk de zieke patiënt recht voor ons,” concludeerde hij.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.