Vooraanstaande Artsen: Regeringen “schrappen ongekende aantallen” van vaccingerelateerde sterfgevallen

Nooit eerder in de geschiedenis is er een wereldwijde campagne geweest om de wereldbevolking te vaccineren, gevolgd door een ongekende drang om iedereen die het waagt kritiek te leveren op de uitrol van de huidige reeks niet-gelicentieerde, experimentele COVID-19-vaccins en mRNA-gentherapievaccins, te censureren, een platform te ontnemen en in diskrediet te brengen. Toch beginnen enkele vooraanstaande artsen zich eindelijk uit te spreken over deze cruciale kwestie, en wat zij beschrijven is een schokkend verhaal van corruptie en doofpotaffaires door de overheid en het bedrijfsleven.

Een van ’s werelds meest vooraanstaande artsen met expertise in de behandeling van COVID-19 heeft de aanpak van de Amerikaanse regering in de strijd tegen het virus scherp veroordeeld, meldt 21st Century Wire. Hij zegt dat de strategie van de regering, uitgevoerd in samenwerking met de Bill en Melinda Gates Foundation en de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, heeft geleid tot tienduizenden onnodige sterfgevallen en nu wordt gevolgd door nog eens duizenden sterfgevallen als gevolg van een massaal injectieprogramma.

Dr. Peter McCullough zei in een 32 minuten durend interview met journalist Alex Newman dat als dit een ander vaccin was geweest, het nu al uit de handel zou zijn genomen om veiligheidsredenen.

McCullough heeft de eer de meest geciteerde arts te zijn op het gebied van COVID-19 behandelingen in de National Library of Medicine, met meer dan 600 citaten. Hij heeft getuigd voor het Congres en heeft talrijke prijzen gewonnen tijdens zijn indrukwekkende medische carrière.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.