Volledig gevaccineerd fotomodel ontwikkelt myocarditis en hartaanval, met amputatie van benen tot gevolg

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Voorheen gezond fotomodel uit Florida, Claire Bridges, vecht voor haar leven nadat ze eerder deze maand een hartaanval kreeg. Claire, 20 jaar oud, werd half januari opgenomen in het Tampa General Hospital met COVID-19 en hevige pijn in haar benen en kreeg de aanvullende diagnoses myocarditis, rhabdomyolysis, milde longontsteking, cyanotisch en acidose.

Door de hel

Haar gezondheid verslechterde snel toen haar hart en andere organen werden getroffen. Ze werd snel op de intensive care aan de beademing gelegd.

“Ze heeft hier zoveel meegemaakt. De laatste twee weken hebben gevoeld als twee maanden.” Aldus haar vader.

Wayne Bridges kreeg een telefoontje van de intensive care-arts dat er reanimatie werd toegediend, omdat het hart van zijn dochter was gestopt. In anderhalf uur tijd moest ze nog twee keer gereanimeerd worden. Artsen en chirurgen werkten samen om een vervolginterventie voor haar hart en andere organen te bedenken.

De volgende ochtend werd ze aan een ventriculair hulpapparaat en extra life support gelegd. En slechts een paar uur later werd ze vanwege nierfalen aan een continue dialyse gelegd.

Ondertussen bouwde de druk in haar benen zich op, waardoor het bloed niet kon stromen. Uiteindelijk werd besloten dat de schade aan haar benen te ernstig en onomkeerbaar was. Ze moesten worden geamputeerd en zijn inmiddels operatief verwijderd.

Claire is volledig gevaccineerd tegen COVID-19. De relatie tussen deze vaccinaties en haar huidige gezondheidstoestand is aannemelijk gezien de snelheid waarmee de symptomen vanuit het niets leken te ontstaan na de laatste vaccinatie.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Volledig gevaccineerd fotomodel ontwikkelt myocarditis en hartaanval, met amputatie van benen tot gevolg

  • 4 februari 2022 om 10:46
    Permalink

    Begrijp niet dat niemand zen verantwoordelijkheid neemt om die vaccins te stoppen. Overal hoor ik mensen met klachten sedert vaccinatie.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.