Volle nachtclubs, drukke terrassen: corona lijkt in Moskou niet meer te bestaan

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Deze zomer zou zestig procent van de Russische bevolking ingeënt zijn. Tot nu toe is slechts 6,5 procent van alle Russen volledig gevaccineerd. En dat terwijl het op straat net lijkt of corona niet meer bestaat, ziet correspondent Iris de Graaf:

Lees de getuigenis hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Volle nachtclubs, drukke terrassen: corona lijkt in Moskou niet meer te bestaan

 • 14 mei 2021 om 23:04
  Permalink

  Het is logisch dat de Russen minder last ervaren van corona.

  “DEZE BUTEYKO-OEFEINING VERSTERKT DE IMMUNITEIT AANZIENLIJK
  De oefening is simpel: Adem ongeforceerd uit, knijp je neus met twee vingers dicht (de mond blijft dicht) en hurk totdat het moeilijk wordt om verder te gaan zonder adem te halen. Adem na de oefening uitsluitend door de neus, adem zo min mogelijk in, totdat je ademhaling rustig wordt.

  In het begin lukt het meestal per keer zonder adem te halen 5 tot 20 maal te hurken, dit is afhankelijk van je gezondheidstoestand. Minder dan 10 is slecht. Meer dan 20 is uitstekend.

  Nadat je ademhaling rustig is geworden, herhaal de oefening 3 tot 5 keer. Herhaal deze reeks van oefeningen een paar keer per dag. Optimaal is het als het aantal hurken zo’n 300 per dag bedraagt. Zorg dat de mate van de training aangenaam blijft.

  De Buteyko-training versterkt de immuniteit aanzienlijk en beschermt tegen virale infecties. Dit is klinisch bewezen tijdens onderzoeken in het Eerste Medische Instituut van Moskou in 1983.”

  Voor meer info, lees deze tekst: https://www.breathingcenter.com/natural-healing-for/flu

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.