Volle goedkeuring Pfizer-prik is ‘onwettig’, Amerikaanse medicijnwaakhond ‘begaat misdaden’

De Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA heeft het coronavaccin van Pfizer als eerste volledige goedkeuring gegeven voor mensen van 16 jaar en ouder. Het vaccin werd sinds december vorig jaar gebruikt met een noodvergunning.

Medisch deskundige Jane Ruby sprak in de Stew Peters Show schande van het nieuws. Ze zei dat de goedkeuring ‘onwettig’ is en dat de FDA ‘misdaden begaat’. Ten eerste betreft het een vaccin tegen Sars-CoV-2, terwijl Sars-CoV-2 nog nooit geïsoleerd is, stelde Ruby.

50 procent heeft een placebo gekregen

“Dit bedrijf komt weg met moord,” benadrukte ze. In de bijsluiter wordt alleen gewaarschuwd voor myocarditis en flauwvallen, maar er staat niets in over bloedstolsels, neurologische schade en schade aan organen, zei ze.

In het document staat dat de meeste mensen bij wie myocarditis of pericarditis werd geconstateerd, zijn hersteld en dat slechts enkelen op de IC belandden. Dr. Ruby wees erop dat wereldwijd meer dan 500 tieners zijn overleden aan de gevolgen van myocarditis. “Dit is gewoon schandalig.”

Ze onthulde verder dat 50 procent van de mensen die tussen december 2020 en maart 2021 zijn ingeënt een placebo heeft gekregen.

Dit zou je bloed moeten doen koken

Over het risico op zwangerschapsproblemen zegt Pfizer dat iedere zwangerschap gepaard gaat met risico’s. “Dit zou je bloed moeten doen koken.”

Pfizer bevestigt dat in het vaccin onder meer distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine zit, een stof die irritatie kan veroorzaken aan de huid, ogen of luchtwegen. “Ze spuiten dit in bij jou en je kinderen en willen het inspuiten bij je baby’s. Dit is schandalig.”

Bron met video: 9forNews d.d. 24 augustus 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Volle goedkeuring Pfizer-prik is ‘onwettig’, Amerikaanse medicijnwaakhond ‘begaat misdaden’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.