Volgens een gerespecteerd arts dreigen COVID-vaccins een hele generatie kinderen te steriliseren

Dr. Janci Chunn Lindsay, die een doctoraat in biochemie en moleculaire biologie heeft behaald aan de Universiteit van Texas, vindt dat de huidige “vaccins” een vorm van “gentherapie” zijn en onmiddellijk gestopt moeten worden in de overtuiging dat deze de pandemie in feite “erger maken”.

In verontrustende ontwikkelingen wereldwijd voeren regeringen nu de druk op ouders op, om hun kinderen te laten “vaccineren”, ondanks het feit dat kinderen vrijwel geen risico lopen om aan Covid-19 te overlijden.

In de VS hebben bijna 4000 kinderen een noodinjectie met Covid-19 gekregen en daarvan zijn er negen binnen 28 dagen overleden, zeven bijna overleden, drie blijvend gehandicapt en 71 moesten naar de dokter, werden opgenomen in het ziekenhuis of moesten daar langer blijven.

In het Britse Yellow Card-systeem voor het melden van ongewenste voorvallen hebben “vaccins” waarvan zowel de regering als de NHS beweren dat ze “veilig en effectief” zijn, 755.568 bijwerkingen veroorzaakt, waaronder blindheid, hersenbeschadiging, beroerte en 1.102 sterfgevallen. Er wordt aangenomen dat slechts één procent van alle bijwerkingen en sterfgevallen aan dit systeem wordt gemeld.

De meeste kinderen ondervinden milde of geen symptomen van het virus, en uit een studie van de Universiteit van Stockholm blijkt dat kinderen van 18 jaar of jonger een overlevingskans van 99,9603 procent hebben, zelfs als zij een of meer onderliggende aandoeningen hebben.

En in een openbaar commentaar aan de CDC als onderdeel van de Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) benadrukte Dr Lindsay haar bezorgdheid.

Ze zei: “Halverwege de jaren negentig heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van een tijdelijk anticonceptievaccin voor mensen, dat uiteindelijk onbedoeld auto-immune vernietiging van de eierstokken en steriliteit in dierproefmodellen veroorzaakte, ondanks pogingen om dit tegen te gaan en sequentieanalyses die dit niet hadden voorspeld.

“Ik ben sterk van mening dat alle gen-therapie vaccins onmiddellijk moeten worden stopgezet vanwege veiligheidszorgen op verschillende fronten.”

“Ten eerste is er een geloofwaardige reden om aan te nemen dat de gentherapieën een kruisreactie zullen aangaan met de syncytin en voortplantingseiwitten in sperma, eicellen en placenta en zullen leiden tot verminderde vruchtbaarheid en voortplantingsresultaten.

“Gerespecteerd viroloog Bill Gallaher heeft uitstekend beargumenteerd waarom je een kruisreactie zou kunnen verwachten als gevolg van overeenkomsten tussen spike-eiwitten en SIN-1 en -2.

“Ik heb nog geen enkele immunologische studie gezien die dit weerlegt, ondanks het feit dat het de fabrikanten letterlijk één dag zou kosten om deze syncytin studies uit te voeren om dit vast te stellen. Het is al meer dan een jaar geleden sinds voor het eerst werd beweerd dat het lichaam zijn eigen syncytin-eiwitten zou kunnen aanvallen vanwege de gelijkenis in de spike-eiwitstructuur.”

“Bovendien hebben we meerdere meldingen ontvangen van menstruatiestoornissen bij gevaccineerden. Deze moeten worden onderzocht.”

“We kunnen deze gen-therapie-vaccins eenvoudigweg niet aan onze kinderen toedienen die slechts 0,002 procent risico lopen op Covidsterfte wanneer ze besmet geraken. Evenmin aan nog meer mensen in de vruchtbare leeftijd zonder deze zaak grondig te onderzoeken, want we zouden mogelijk een hele generatie kunnen steriliseren.

“Speculaties dat dit niet zal gebeuren en een paar anekdotische meldingen van zwangerschappen in de nieuwe proeven zijn onvoldoende bewijs dat dit geen gevolgen heeft voor de hele bevolking”.

Lees het volledig artikel hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Volgens een gerespecteerd arts dreigen COVID-vaccins een hele generatie kinderen te steriliseren

 • 10 mei 2021 om 20:40
  Permalink

  Natuurlijk heeft dit gevolgen voor de bevolking. Het is namelijk het plan om de bevolking te steriliseren.
  Er schijnt in het verleden zelfs mee getest te zijn en het resultaat was dat 61 van 63 vrouwen steriel werden.
  Ook bij mannen heeft het gevolgen, dit is op apen getest. Als een gevaccineerd mannetje paarde met een ongevaccineerd vrouwtje werd het vrouwtje ook steriel.
  Het hele vaccinatiegebeuren heeft niets te maken met bescherming tegen Covid, maar alles met het decimeren van de bevolking.
  Het wordt tijd dat mensen wakker worden, massaal nee zeggen tegen vaccinatie en dat we eisen dat goed werkende medicatie als ivermectine, hydroxychloroquine, chloordioxyde en budesonide gegeven kunnen worden als iemand Covid-verschijnselen krijgt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.