VN gedwongen om door Gates gefinancierd vaccin toe te geven, veroorzaakt polio-uitbraak in Afrika

Vertaling Google – SEPTEMBER 4, 2020 BY NEWS WIRE

Dit zou echt een van de grootste volksgezondheidsschandalen van het decennium moeten zijn, maar in plaats daarvan wordt er weinig aandacht aan besteed – vooral vanwege het opvallende karakter van de betrokken mensen en organisaties.

De Verenigde Naties zijn gedwongen toe te geven dat een groot internationaal vaccininitiatief feitelijk een dodelijke uitbraak veroorzaakt van de ziekte die het zou moeten uitroeien.

Terwijl internationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) regelmatig opscheppen over het ‘uitroeien van polio’ met vaccins, lijkt het tegenovergestelde het geval, met vaccins die de dood veroorzaken van tientallen jonge mensen in Afrika.

Gezondheidsfunctionarissen hebben nu toegegeven dat hun plan om ‘wilde’ polio te stoppen averechts werkt, aangezien tientallen kinderen verlamd raken door een dodelijke stam van de ziekteverwekker die is afgeleid van een levend vaccin – waardoor een virulente golf van polio zich verspreidt.


Gezondheidsfunctionarissen dienen poliovaccin toe aan kinderen in het vluchtelingenkamp in Maiduguri, Nigeria, 28 augustus 2016 (AP Photo / Sunday Alamba)

Deze laatste door geneesmiddelen veroorzaakte pandemie begon in de Afrikaanse landen Tsjaad en Soedan , waarbij de dader werd geïdentificeerd als van het vaccin afgeleid poliovirus type 2.

Ambtenaren zijn nu bang dat deze nieuwe gevaarlijke soort binnenkort ‘continenten zou kunnen overspringen’ en nog meer dodelijke uitbraken over de hele wereld zou kunnen veroorzaken.

Hoe schokkend het ook klinkt, dit Big Pharma-debacle is niet nieuw. Na meer dan 30 jaar ongeveer $ 16 miljard uitgegeven te hebben om polio uit te roeien, hebben internationale gezondheidsinstanties de ziekte ‘per ongeluk’ opnieuw geïntroduceerd in Pakistan, Afghanistan en ook Iran , omdat de regio in Centraal-Azië werd getroffen door een virulente polio-stam die werd voortgebracht door een farmaceutisch middel. vaccin. In 2019 beval de regering van Ethiopië ook de vernietiging van 57.000 flesjes type 2 oraal poliovaccin (mOPV2) na een soortgelijke uitbraak van door vaccinatie geïnduceerde polio.

Hetzelfde incident heeft zich ook in India voorgedaan .

Het is belangrijk op te merken dat het orale poliovaccin wordt gepusht door het Global Polio Eradication Initiative (GPEI), een consortium dat wordt ondersteund en gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation .

ZIE OOK: Hoe Bill Gates reguliere verkooppunten, journalisten en ‘feitencheckers’ koopt

Dit alles zou reden tot bezorgdheid moeten zijn, vooral nu westerse regeringen en transnationale farmaceutische reuzen zich allemaal haasten om hun nieuwe, door Gates gefinancierde experimentele coronavirusvaccin voor de wereldbevolking uit te rollen.

Momenteel wordt het eerste experimentele COVID-19-vaccin getest op de Afrikaanse bevolking via GAVI Vaccine Alliance , een andere organisatie die wordt gefinancierd door de Gates Foundation. Er vindt een grote ronde van menselijke proeven plaats in Zuid-Afrika, geleid door de Universiteit van de Witwatersrand in Johannesburg – een andere door Gates gefinancierde instelling.

Deze laatste onthulling uit Afrika zou journalisten en gezondheidsadvocaten ertoe moeten aanzetten om hardere vragen te stellen over de werkzaamheid en veiligheid van het veelbelovende COVID ‘wonder’ vaccin.

AP News- rapporten …

LONDEN (AP) – De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat een nieuwe polio-uitbraak in Soedan verband houdt met een aanhoudende door vaccins veroorzaakte epidemie in Tsjaad – een week nadat het VN-gezondheidsagentschap het Afrikaanse continent vrij had verklaard van het wilde poliovirus.

In een verklaring deze week zei de WHO dat twee kinderen in Soedan – een uit de staat Zuid-Darfur en de ander uit de staat Gedarif, dicht bij de grens met Ethiopië en Eritrea – in maart en april verlamd raakten. Beiden waren onlangs ingeënt tegen polio. De WHO zei dat uit eerste uitbraakonderzoeken blijkt dat de gevallen verband houden met een aanhoudende vaccinatie-uitbraak in Tsjaad die vorig jaar voor het eerst werd ontdekt en zich nu verspreidt in Tsjaad en Kameroen.

“Er is een lokale circulatie in Soedan en de overdracht wordt nog steeds gedeeld met Tsjaad”, zei het VN-agentschap, eraan toevoegend dat genetische sequentiebepaling talloze introducties van het virus in Soedan vanuit Tsjaad bevestigde.

De WHO zei dat het 11 extra gevallen van polio op basis van vaccins in Soedan had gevonden en dat het virus ook was geïdentificeerd in milieumonsters. Er zijn doorgaans veel meer niet-gemelde gevallen voor elke bevestigde poliopatiënt. De zeer besmettelijke ziekte kan zich snel verspreiden in besmet water en treft meestal kinderen onder de 5 jaar.

In zeldzame gevallen kan het levende poliovirus in het orale vaccin muteren in een vorm die nieuwe uitbraken kan veroorzaken.

Vorige week verklaarden de WHO en partners dat het Afrikaanse continent vrij was van het wilde poliovirus , en noemden het “een ongelooflijke en emotionele dag”.

Maandag waarschuwde de WHO dat het risico van verdere verspreiding van de uit vaccins afkomstige polio over Centraal-Afrika en de Hoorn van Afrika “hoog” was, daarbij wijzend op de grootschalige bevolkingsbewegingen in de regio.

Meer dan een dozijn Afrikaanse landen strijden momenteel tegen uitbraken van polio veroorzaakt door het virus, waaronder Angola, Congo, Nigeria en Zambia.

Temidden van de coronavirus-pandemie zijn veel van de grootschalige vaccinatiecampagnes die nodig zijn om polio uit te roeien in Afrika en elders verstoord, waardoor miljoenen kinderen kwetsbaar zijn voor infecties.

In april adviseerden de WHO en haar partners met tegenzin een tijdelijke stopzetting van massale polio-immunisatiecampagnes, omdat ze erkenden dat deze stap zou kunnen leiden tot een heropleving van de ziekte. In mei meldden ze dat 46 campagnes om kinderen tegen polio te vaccineren waren opgeschort in 38 landen, voornamelijk in Afrika, vanwege de pandemie van het coronavirus.

Sommige campagnes zijn onlangs opnieuw gestart, maar gezondheidswerkers moeten meer dan 90% van de kinderen vaccineren om de paralytische ziekte uit te roeien.

Gezondheidsfunctionarissen hadden aanvankelijk geprobeerd polio tegen 2000 uit te roeien, een deadline die herhaaldelijk werd verschoven en gemist. Wilde polio blijft endemisch in Afghanistan en Pakistan; beide landen worstelen ook om uitbraken van vaccin-afgeleide polio in te dammen.

Bron https://21stcenturywire.com/2020/09/04/un-forced-to-admit-gates-funded-vaccine-is-causing-polio-outbreak-in-africa/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)