Vlaams expert viroloog woedend over de beschamende factchecks van Knack

🕒 Leestijd: 2 minuten

Dat de factchecks van o.a. Knack (gekoppeld aan Facebook) niet geloofwaardig zijn, weten we ondertussen. Het is een techniek van het regime om harde censuur, ‘framing’ en ‘shaming’ toe te passen. Maar dat men zo ver durfde gaan om gerenommeerd Vlaams viroloog Geert Vanden Bossche belachelijk te maken, was een brug te ver. Hier hebben de factcheckers zich nogmaals verbrand.

Knack journaliste Karin Eeckhout noemt Vanden Bossche een ‘dierenarts die onjuistheden verspreidt over het immuunsysteem en de coronavaccins‘. Dit opiniestuk weerlegt de persvoorstelling door Vanden Bossche die de maatregelen helemaal onderuit haalt. Het doet deugd dit van een echt expert te horen, in contrast tot de jarenlange indoctrinatie en leugens die we nu van de regime experten moeten slikken iedere dag.

Nu moet u weten dat Vanden Bossche niet de eerste de beste is. Integenstelling tot de dierenartsen die ons land straks 2 jaar gijzelen, heeft Vanden Bossche zijn sporen verdiend bij oa. farmabedrijven, Bill & Melinda Gates Foundation, Gavi, enz,… Bekijk de video onderaan van BLCKBX waar de viroloog zijn curriculum weergeeft.

Wij van Artsen Voor Vrijheid mochten ook deze shaming en framing tactieken ondergaan, toen onze Factsheet van onze artsen onderuit werd gehaald. Gezondheid en wetenschap publiceerde van de genoemde factsheet een “factcheck”, gevalideerd door het Centrum voor de Evaluatie van Vaccinaties. Ze noemen de daarin opgenomen informatie “misleidend”.

Begrijpelijk dus, dat ook viroloog Vanden Bossche, woedend was toen hij het opiniestuk aka. factcheck las in Knack. Daarom schijft hij nu een weerwoord waar hij geen blad voor de mond neemt en weerlegt hij alle argumenten moeiteloos.

“Naar aanleiding van de beschamende, lasterlijke en wetenschappelijk ondermaatse commentaren die De Slijkbrigade (alias ‘Knack’) onlangs in een poging tot ondermijning van mijn persconferentie in Brussel publiceerde, heb ik in de tekst van het hiernavolgend amateuristisch stuk – bijeen gestotterd door een zekere K. Eeckhout – een aantal replieken aangebracht in de hoop dat zij nog maar eens aan het grote publiek duidelijk mogen maken op welke geperverteerde wijze de mainstream media tegenwoordig aan berichtgeving doet”

Recent gaf Dr. Vanden Bossche nog een heel open en eerlijk interview met onze vrienden van BLCKBX.

Ook in andere landen zoals bijvoorbeeld Amerika gebeurt deze lastercampagne tegen experten met een jarenlange diepgaande expertise in virologie. Zo werd recent ook de ontdekker van het mRNA protocol en diep gerespecteerd expert Robert M. Malone, hard aangepakt in de media en zelfs zijn Twitter account werd verdwijderd.

In onderstaande video bespreekt men de lastercampagnes en harde censuur.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.