Viruswaarheid sleept Marc Van Ranst voor de rechter

Marc Van Ranst sputterde nog even tegen met de bewering dat hij geen tijd had om naar de rechtbank te komen. Hij had een BBQ de 28e dus die datum kwam hem niet zo goed uit. “Een andere keer misschien” zo twitterde hij op 17 juli naar Willem Engel. Inmiddels is duidelijk dat Van Ranst zijn BBQ opzij moest zetten om voor de rechter te verschijnen. 

Wie is Marc Van Ranst?

De naam Marc Van Ranst behoeft nauwelijks enige toelichting. Deze viroloog van Belgische komaf werd online beroemd door zijn instructie video uit 2019 waarin hij, tijdens de Mexicaanse griep, uiteenzette hoe hij de gehele Belgische bevolking op het verkeerde been zette; Pandemie Marketing!  Dit deed hij oa. door cijfers die hij op TV had vernomen over het aantal doden in het Verenigd Koninkrijk te relateren aan het Belgische bevolkingsaantal. Dat cijfer gaf hij door als het aantal te verwachten doden waardoor er angst ontstond bij de journalisten en de bevolking. Terwijl, zo lichtte hij toe, dit cijfer gelijk was aan het aantal griepdoden dat normaal jaarlijks valt in een periode van een epidemie. Maar deze informatie heeft hij aan het publiek uiteraard niet medegedeeld. Blckbx.tv maakte er een programma over waarin je Marc Van Ranst trots ziet vertellen hoe hij de massa manipuleert. Oh, en als jij je afvraagt waarom we overal Ab Osterhaus zien verschijnen, dat heeft hij van Marc geleerd. Tijdens een epidemie of pandemie is het volgens Van Ranst belangrijk dat je omnipresent bent. Je kan de volledige lezing HIER bekijken. 

Een update

Marc Van Ranst kreeg veel bekendheid omtrent de dreiging vanuit de militair Jurgen Konings. Van Ranst dook met zijn gezin onder en wekenlang hield deze dreiging Belgie in haar greep. Konings werd na een aantal weken dood gevonden door niemand minder dan de burgemeester van Maaseik tijdens een stukje fietsen. Wat 500 militairen en zelfs honden niet voor elkaar kregen, lukte de burgemeester wel. Toen er in mei 2021 een Twitter discussie ontstond tussen Willem Engel en Marc Van Ranst besloot internetondernemer Alexander Klöpping een crowdfunding te starten om deze tweets in 2000 bushokjes te vertonen en aldus geschiedde. Maar ook anderen die opkomen voor onze vrijheden worden door Van Ranst onder vuur genomen zoals de BPOC2020 en Blckbx.tv. 

De dagvaarding
Nu is Willem Engel wel het een en ander gewend als het gaat om het framen en shamen van zijn persoon. Toch ligt dit iets anders. “Er is duidelijk een motief” vertelt Willem Engel. “Van Ranst heeft openlijk toegegeven dat het zijn bedoeling is om mij het zwijgen op te leggen. Daarnaast geeft hij niet zijn mening maar komt hij met valse beschuldigingen en noemt mij onder andere ‘oplichter’. Die beschuldigingen mag hij nu voor de rechter aantonen”.

De zitting vindt plaats op woensdag 28 juli 2021 te Antwerpen. We houden je natuurlijk op de hoogte met onze nieuwsbrief en onze social media kanalen.

Bron: VIRUSWAARHEID d.d. 27 juli 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Viruswaarheid sleept Marc Van Ranst voor de rechter

 • 27 juli 2021 om 21:52
  Permalink

  Tja , hoog tijd dat Van Ranst zich moet verantwoorden voor zijn schandelijk gedrag .

  Ik las net de volledige aanklacht op de website van viruswaarheid.nl ….
  Merkwaardig dat ook in de aanklacht de ” geestelijke gezondheid ” in vraag wordt gesteld !
  Tja … een ” narcistische persoonlijkheidsstoornis of een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis ” liggen in de lijn der verwachting ….( chatham house masterclass massamanipulatie)
  En een ” folie imposee ” … op de ganse bevolking !
  Hopelijk wordt er een ” verplichte psychiatrische evaluatie ” bevolen …
  En mag Markse op ” ziekteverlof ” …

  Beantwoorden
 • 29 juli 2021 om 18:53
  Permalink

  De hele virologen club. Van ranst de vught, vandamme . Moeten voor het gerecht gedaagd worden volgens de wetten van Neurenberg. De croo , en de andere blobalist vanquickenborn Quikki.
  Vlieghe . GENOCIDE op de bevolking .

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.