Viroloog slaat alarm: We hebben een grote fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

🕒 Leestijd: 2 minuten

De bevindingen van Prof. Bridle werden aan het Duitstalige publiek gepresenteerd via de blog “Alschner-Klartext“.  Alles waarover hij rapporteert is gebaseerd op wetenschappelijke studies. Een uitstekende samenvatting van Dr. Byram Bridle’s huidige bevindingen (in het Engels) wordt gegeven in dit interview: 

Informatie afkomstig uit een dierstudie die Pfizer heeft ingediend als onderdeel van het goedkeuringsproces in Japan blijkt zeer verontrustend. Tot nu toe gingen onderzoekers die neutraal tot positief stonden tegenover het Covid-19-vaccin ervan uit dat de boodschapper-RNA-vaccins in het schouderspiergebied blijven. Uit de bovenvermelde studie bij dieren blijkt dat dit niet het geval is. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en circuleert daar nog enkele dagen na de vaccinatie. Het stapelt zich op in een aantal weefsels, waaronder de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en het stapelt zich in vrij hoge concentraties op in de eierstokken. Zo blijkt uit het PDF-document van Pfizer-studie.

Het probleem: het spike-eiwit was het wonderwapen van de immunologie in de geclaimde strijd tegen het coronavirus. Het spike-eiwit zijn virale componenten op het oppervlak van het viruslichaam die verantwoordelijk zijn voor het “vasthechten” aan menselijke cellen. Zij zorgen ervoor dat de celwand kan worden geopend en het virus-DNA kan worden overgebracht naar menselijke cellen om zich daar te vermenigvuldigen en de ziekte te veroorzaken. De experimentele mRNA-inoculaties zorgen ervoor dat menselijke cellen worden geherprogrammeerd om dit spike-eiwit te produceren om de immuunrespons te veroorzaken. Dit werd gedaan in het goed vertrouwen dat het spike-eiwit geen schade kon toebrengen aan het menselijk lichaam, aangezien het virus zelf en de virale DNA-code die schadelijk is voor de mens, volledig werden weggelaten. Maar deze veronderstelling was een ernstige vergissing, volgens Bridle – en hij kan het bewijzen.

Onvruchtbaarheid na vaccinatie theoretisch mogelijk

Centraal in de ontdekkingen van de professor staat de dierstudie die door Pfizer in Japan is ingediend. Een team van onderzoekers, waarvan Bridle deel uitmaakt, heeft deze studie geanalyseerd en ontdekt dat de basisveronderstellingen betreffende een positieve werking van de spike-eiwitten waarschijnlijk tragisch onjuist zijn. Dat komt omdat de spike-eiwitten die zo ontstaan door het lichaam reizen en bloedklonters en dus trombose veroorzaken of zich ophopen in organen waar ze niet thuishoren. Het effect van de spike proteïne is toxisch en pathogeen. Het veroorzaakt schade aan het cardiovasculaire systeem. De dierstudie toonde aan dat spike-eiwitten zich in grote aantallen ophopen in de vrouwelijke eierstokken, maar ook in de milt, reeds 48 uur na vaccinatie. Een belangrijke vraag die volgens Bridle moet worden opgehelderd, is of dit tot onvruchtbaarheid leidt.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Viroloog slaat alarm: We hebben een grote fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

 • 16 november 2021 om 11:30
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=-SYL-iU0E9Q&ab_channel=DrbeenMedicalLectures dit is een uitleg over het spike proteïne en hoe je DNA reparatie negatief wordt beïnvloed gebaseerd op een onderzoek van de Universiteit van Stockholm: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34696485/ . Dit is een serieus gevaarlijk mechanisme dat als het waar is kan leiden tot een algehele sterfte van mensen op de lange termijn die of het RNA vaccin hebben genomen of geïnfecteerd zijn geweest met SARS COV2……. Hugo de Jonge had hier wel degelijk gelijk toen hij zei : “het is net als een broodje frikandel eten dan weet je ook niet wat er in zit….”

 • 22 november 2021 om 12:40
  Permalink

  LEEST U OVER IONISEREN: https://lnkd.in/ex8bR2G9
  Bij goede ventilatie en ionisatie hadden tijdens de eerste lockdown géén enkele school, restaurant, café, winkel, sportschool, bibliotheek, enz. enz. moeten worden gesloten en nu de winkels en horeca weer om 18.00 en 20.00 uur opnieuw dicht gemoeten. En wat staat ons nog te wachten?

  TER INFO:
  Geachte heer prof. Voermans, u was 18 november 2021 bij J. Kelder OP1. Ik was lid van FVD, dat ben ik niet meer, want op het moment dat er vergelijkingen worden gemaakt met de verschrikkingen van de Tweede Wereld Oorlog haak ik af. U bent een zeer gewaardeerd Hoogleraar Staats en Bestuursrecht met duidelijke uitleg over de genomen beslissingen, waarvoor mijn grote dank.

  LEEST U OVER IONISEREN: https://lnkd.in/ex8bR2G9
  Bij goede ventilatie en ionisatie hadden tijdens de eerste lockdown géén enkele school, restaurant, café, winkel, sportschool, bibliotheek, enz. enz. moeten worden gesloten en nu de winkels en horeca weer om 18.00 en 20.00 uur opnieuw dicht gemoeten. En wat staat ons nog te wachten?

  Hoe vanavond bij OP1 een motie van “dood door schuld” werd omgezet in moord, deugde niet. Ook wij van http://www.sdnl.nl vinden dat de heren Rutte, de Jonge en c.s. vervolgd zouden moeten worden voor dood door schuld. Dit zal later bij een parlementaire enquête wel aan de orde komen.

  Deze heren hebben er bestuursrechtelijk een zooitje van gemaakt en hebben uitgeblonken in het nemen van de verkeerde beslissingen. Al vanaf maart 2020 vragen wij aandacht voor ioniseren-ventileren. Zie hieronder onze pogingen om gehoor te vinden van deze machthebbers, nooit reacties gehad.

  Wanneer vanaf maart 2020 grootschalig geïnvesteerd was voor ioniseren-ventileren in scholen, horeca, winkels en openbare gebouwen, dan had er nu heel anders uitgezien. Dan zou er vandaag op het nieuws niet weer gesproken zijn om weer scholen te sluiten.

  De huidige jeugd en een gehele volgende generatie wordt ernstig bedreigd door deze beslissingen. Deze omissies rekenen wij de ambtelijke, politieke en bestuurlijke machthebbers aan.

  M.v.g. Paul Quekel

  CC OP1
  BCC politici, hoogleraren, journalisten e.a.

  TER INFO:
  Van: Paul Quekel
  Verzonden: woensdag 17 november 2021 17:38
  Aan: Willem van Drunen
  CC: lvansloten@ubboemmius.nl; g.geitz@noorderpoort.nl; groosj.van@planet.nl; jvangroos@waalwijk.christenunie.nl; ‘apouw@waalwijk.nl’
  Onderwerp: IONISEREN-VENTILEREN en de wegkijkende ambtelijke, politieke en bestuurlijke macht.

  Dag Willem, dank je voor je antwoord. Ook Gemeenten doen helemaal niets met ionisatie en ik heb al meer dan 15 brieven over verschillende onderwerpen ontvangen van de Tweede Kamer commissies, die slapen rustig verder, zie als voorbeeld de bijlagen.

  Wanneer in Waalwijk de scholen gesloten moeten worden, of er zijn onder kinderen grote uitbraken van het virus, dan zijn alle bestuurders en raadsleden van Waalwijk persoonlijk verantwoordelijk.

  Slechts van de heer Jan Groos heb ik antwoord gekregen. Alle andere raadsleden slapen net als veel Tweede Kamerleden rustig verder, de slaap van de schuldigen?

  M.v.g. Paul Quekel

  NB ter info over ioniseren:
  Het RIVM ontkende valselijk het eigen rapport over ionisatie van de lucht tegen besmetting met een virus en Raadsleden van 21 gemeenten zijn geïnformeerd over voorkomen van besmetten met corona & lockdown 6 oktober 2020 werd bij de NOS gezwegen over de toepasbare remedie tegen corona besmetting: ionisatie

  Eenparlementaire motie om virusbesmetting definitief te voorkomen. Welke politieke partij doet het?
  Scientific report about the effectiveness of ionised air in confined places by ion-generating air filtering.
  Informed about the solution against contamination with virus: RIVM, CFR, Dutch parliament and Press
  Grote doorbraak van het cordon sanitaire over bestrijding van het Coronavirus met ionisatie

  EIGEN BELANG, (lees inkomen) PARTIJ BELANG en COALITIE BELANG verdringen alle belangen van de huis, tuin en keukenburgers en veroorzaken een kaalslag in het welzijn en de levensvreugde van vele burgers in Nederland!

  Van: Willem van Drunen [mailto:willemvandrunen@gmail.com]
  Verzonden: woensdag 17 november 2021 15:03
  Aan: gemeente
  CC: Paul Quekel ; Linda van Sloten ; Gerry Geitz
  Onderwerp: Fwd: IONISEREN-VENTILEREN en de wegkijkende ambtelijke, politieke en bestuurlijke macht.

  Geachte gemeente,

  Graag zie ik uw visie op het schrijven van Dhr. Paul Quekel.
  Persoonlijk sta ik 100 % achter.

  Met vriendelijke groet,

  Willem van Drunen

  ———- Forwarded message ———
  Van: Paul Quekel
  Date: wo 17 nov. 2021 14:31
  Subject: IONISEREN-VENTILEREN en de wegkijkende ambtelijke, politieke en bestuurlijke macht.
  To: voorzitter@tweedekamer.nl , voorzitter@eerstekamer.nl

  Geachte Voorzitters en Tweede Kamerleden,
  Leest u eerst het artikel over IONISEREN voordat u gaat stemmen over verdere Covid19 maatregelen. HET ARTIKEL: http://www.sdnl.nl/pdf/het-fenomeen-dat-de-virussen-gedood-worden-was-alleen-niet-algemeen-bekend.pdf
  Het is uw verantwoording en morele plicht om de juiste wetgeving en adequate oplossingen voor de Nederlandse bevolking te nemen en in te voeren.
  Vier wetenschappelijk bewezen remedies tegen elke virusbesmetting in een gesloten ruimte. Wie vraagt?!
  Karolinska-rapport, RIVM-rapport, London University rapport, Irsi Caixa rapport ionisatie ademlucht
  M.v.g. Paul Quekel
  BCC politici, journalisten, hoogleraren e.a.
  TER INFO:
  Bewuste besmetting van kinderen op scholen door onverantwoorde ambtelijke, politieke en bestuurlijke machthebbers? Bron http://www.nu.nl
  ZIE: http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6866681782469738496 En dit zijn ze: https://lnkd.in/e6eXZb_G

  LEEST U OVER IONISEREN: https://lnkd.in/ex8bR2G9
  Bij goede ventilatie en ionisatie hadden tijdens de eerste lockdown géén enkele school, restaurant, café, winkel, sportschool, bibliotheek, enz. enz. moeten worden gesloten en nu de winkels en horeca weer om 18.00 en 20.00 uur opnieuw dicht gemoeten.
  Publicaties op LinkedIn:
  Luister u ook naar dr. Marcel Levi. http://www.gids.tv/video/388804/marcel-levi-bij-jinek-nu-minder-ic-bedden-dan-aan-begin-crisis-er-is-geen-plan-gemaakt en dat komt overeen met onze verzoeken voor meer IC capaciteit.

  ZIE: http://www.linkedin.com/feed/update/urn%3Ali%3Aactivity%3A6812322982258626560 met het verzoek om niet met reces te gaan en met het verzoek grootschalig te gaan ventileren en ioniseren.
  En http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6855801612183625729 over onze voorspelling van een volgende lockdown, dat geen voorspelling maar een angstaanjagend echt feit is.

  En de schrijnende brief van zeer bezorgde ouders op: http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6861699444459536384 zie hiervoor vorige reacties.

  Lachende bewindslieden: http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6863214333103550464

  Met verdrietige groet,
  Paul Quekel, 77 jaar en ik blijf zelf nadenken.

Reacties zijn gesloten.