Vier piloten sterven na vaccinatie: honderden vluchten geannuleerd wegens tekort aan piloten

Volgens een studie uit 2014, gepubliceerd in de Journal of Thrombosis and Haemostasis, hebben piloten een verhoogd risico op stollingsproblemen als gevolg van frequente en langdurige vliegreizen. Medical News Today publiceerde een studie op 15 juni 2021 die een verhoogd risico op bloedstolling en lage bloedplaatjes liet zien bij ontvangers van het AstraZeneca COVID-19-vaccin.

Sommige wetenschappers veronderstellen dat aangezien het ethyleendiaminetetra-azijnzuur (EDTA) in de injectie een volledige lichaamsreactie veroorzaakt zodra het vaccin in contact komt met bloedplaatjes in het menselijk lichaam, het vaccin die bloedplaatjes activeert, waardoor ze van vorm veranderen en chemische signalen naar het immuunsysteem zenden. Die bloedplaatjes zenden bloedplaatjesfactor 4 (PF4) uit, die de bloedstolling reguleert.

Bij British Airways zijn deze week minstens vier piloten omgekomen, maar de luchtvaartmaatschappij verkondigt dat hun dood niets met het vaccin te maken heeft.

Fact Checkers werken er hard aan om alle geruchten over piloten die zouden zijn overleden aan het COVID-19-vaccin te verdrijven. British Airways gaat er prat op dat 85% van haar medewerkers is ingeënt.

Luchtvaartmaatschappijen gehoorzamen zo snel aan het COVID-19-vaccinverhaal dat ze vergeten dat het welzijn van hun eigen werknemers op het spel staat.

Volgens flightaware.com is 120.000 annuleringen per jaar het gemiddelde voor wereldwijde vluchten. Een gemiddelde dag zou 329 annuleringen zien. Een gemiddelde van 2 dagen zou 658 annuleringen opleveren. Maar tussen vrijdag en zaterdag vonden er 3.533 annuleringen plaats.

Dat is een stijging van 580% in annuleringen wereldwijd in de afgelopen 2 dagen.

Bron: TheColoradoHerald.com

Thousands of flights cancelled as vaccinated pilots fall ill or die

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.