Video Dr. Johan Denis: De rol van 5G tijdens deze pandemie

🕒 Leestijd: 2 minuten

Johan Denis – Symposium Artsen Voor Vrijheid 7-3-2021. DEEL I

Johan Denis – Symposium Artsen Voor Vrijheid 7-3-2021. DEEL II

DOWNLOAD HIER DE DOCUMENTEN DIE DR. DENIS BESPREEKT OP HET SYMPOSIUM

Dr. Johan Denis is niet onbesproken de laatste tijd. Hij is sinds 1985 werkzaam als holistisch werkend huisarts in regio Lier met specialisatie in homeopathie. http://www.drjohandenislier.weebly.com

Hij heeft achtergronden van anthroposofische geneeskunde en GNM. Sinds 2001 begeleider van familieopstellingen.
Vanaf 2005 tot 2015 docent aan de Levensschool (Tongerlo) Doceerde oa homeopathie en basisinzichten in ziekten. Achtergronden in EFT (emotional freedom technique)

Vanaf april 2019 heeft hij zich vastgebeten in het 5G thema, in samenwerking met actiegroepen. Hij gaf vele voordrachten voor collega’s over de gezondheidsrisicos van elektromagnetische straling.

Verder is hij een van de oprichters van Docs4opendebate en Bewuste Burgers.

Hij is sinds december 2020 geschorst wegens zijn kritiek op de niet-onderbouwde mondmasker- maatregelen en postte hier onlangs een verklarende video over op facebook. Hi  ging in beroep – de zaak moet voorkomen voor de Raad van State, maar tot op heden is er geen procesdatum bekend. 

Zijn thema’s voor de lezing: 

 • Gezondheidsrisicos van elektromagnetische straling/ enkele tips en nuttige websites. Smartmeters, WIFI, smartphones en Ipad’s, GSM masten. We zitten continu in een toxisch bad van straling. WIFI in scholen die onze kids continu bestralen – WIFI dossier scholen beschikbaar.
 • Welke klachten? Hoe objectiveren?
 • Hoe straling meten – hoe jezelf beschermen? Hoe actie ondernemen? Hoe is het zover kunnen komen? Gekochte wetenschap – plaag van corruptie. Internationale veiligheidsnormen zijn een holle doos
 • Connectie met satellieten-netwerk (Elon Musk) – installatie van AI (artificiele intelligentie)
 • Relatie Corona – 5G
 • Er zijn geen veiligheidsstudies over 5G
 • Nanotechnologie in vaccins – mogelijkheid om continue surveillance te doen via je eigen smartphone van allen die het vaccin ontvingen. Nanotechnologie is een aardverschuiving in de techniek. Opkomst van biotechnologie – de bestuurbare mens.
 • Metaal vergiftiging en bloedhersenbarriere. Noodzaak regelmatige detox.
 • De situatie in België – licensies en lopende rechtszaken. Vlaanderen als koploper in de 5G ontwikkeling – Wigig door IMEC, installateur van smartcities – veiligheidsadvies?
 • De overblik: Alle parallel lopende lijnen onthuld: Big Pharma/ Telecom/ Satelietengordel/Media/Digitale betaalmiddelen – totale controle – The Great Reset van Mister Global
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Video Dr. Johan Denis: De rol van 5G tijdens deze pandemie

 • 14 maart 2022 om 16:40
  Permalink

  Beste mensen van artsen voor vrijheid, ik heb met veel interesse geluisterd naar de presentatie van Johan Denis. Ik zou deze presentatie graag delen op social media, maar dan graag zonder het nagesprek. Is het mogelijk de alleen presentatie te plaatsen op de site? Dus tot 49,36 min?
  Dat zou het veel makkelijker plaatsbaar maken in een brede groep.
  Ik hoop het, het is zulke belangrijke informatie!!
  Hartelijke groet, Irene van der Kamp

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.