Verzekeraars: 2021 veel geweld

In Duitsland kun je al niet meer een winkel in (behalve een supermarkt) zonder een bewijs van een negatieve test. Er wordt algemeen aangenomen dat de regering Merkel tot een lange harde lock down zal besluiten om de extreem lage vaccinatiebereidheid in Duitsland ‘een handje te helpen’. Staatschantage dus.

Inmiddels kijken schadeverzekeraars vooruit. Hun verwachtingen zijn helder: politieke destabiliteit en meer geweld op straat.

‘De gevolgen van de Covid 19-pandemie verergeren de situatie nog. Nu het einde van de economische neergang nog niet in zicht is, zal het aantal protesten waarschijnlijk blijven toenemen, zei hij. Volgens de AGCS heeft de crisis een negatief effect gehad op de politieke stabiliteit, de polarisatie doen toenemen en problemen op het gebied van gelijkheid, verslechterende arbeidsomstandigheden en burgerrechten aan de orde gesteld.

“De maatregelen die de regeringen hebben genomen om het coronavirus te bestrijden, hebben aanzienlijke sociaal-economische gevolgen gehad”, zegt risicodeskundige Reusswig, “De frustratie neemt toe bij grote delen van de bevolking.” De ontwrichtingen zijn vooral duidelijk in de VS, waar het sociale vangnet niet zo uitgebreid is als elders.

Bron: EzAz d.d. 11 april 2021

Hier de link naar het origineel artikel: https://reitschuster.de/post/institutionalisierung-der-gewalt-durch-covid-19/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.