Verpleeghuismedewerker klapt uit de school: ‘Na de prikken zijn alle bewoners achteruit gehold’

Erlinde Stephanus werkt als huiskamerassistente in een verpleeghuis met dementerende ouderen. Zij kregen begin dit jaar hun coronaprik. Stephanus had op internet gelezen dat er genocide zou plaatsvinden en deelde deze informatie met haar leidinggevende. Ze kreeg te horen dat men zich aan de richtlijnen van de overheid hield en daarnaast werd haar gevraagd haar mond hierover te houden.

“Na de eerste prik merkte ik al grote achteruitgang op bij alle bewoners,” verklaarde ze afgelopen weekend bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. “Maar bij de tweede nog meer, en nu viel het zelfs mijn collega’s op. Bewoners die nog enigszins zelfstandig waren, waren nu de weg compleet kwijt.”

Ik heb met eigen ogen gezien dat de enorme veranderingen optraden na de prik

Kort daarop werd bij twee bewoners corona geconstateerd. Eén vrouw overleed. “Voor mij staat vast dat het komt door de coronaprik die ik weiger een vaccin te noemen,” aldus Stephanus tegenover de commissie. “Ik hou mijn hart vast voor onze overige bewoners, want na de prikken is er een grote verandering opgetreden en zijn ze achteruit gehold.”

De verpleeghuismedewerker wees erop dat de bewoners sinds de prikken moe en afwezig zijn en dat de dementieklachten zijn verergerd. “Ik heb met eigen ogen gezien dat de enorme veranderingen optraden na de prik.”

Ik hoop dat meer mensen uit de school zullen klappen

Ze vindt het aan de ene kant doodeng om hiermee naar buiten te komen. Bij een verpleeghuis werd namelijk haar contract niet verlengd omdat ze had meegedaan aan een coronademonstratie. Ze droeg tijdens het protest een bord met daarop de tekst ‘geen verplichte vaccinatie’. Aan de andere kant vindt ze dat ze haar steentje moet bijdragen aan een betere wereld.

“Ik hoop dat meer mensen uit de school zullen klappen en hun ervaringen willen delen met de rest van de wereld, zodat we meer inzicht krijgen in wat er werkelijk speelt,” benadrukte de verpleeghuismedewerker aan tafel bij de BPOC2020.

Lees hier haar volledige verklaring of bekijk de video hieronder:

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Verpleeghuismedewerker klapt uit de school: ‘Na de prikken zijn alle bewoners achteruit gehold’

  • 20 juni 2021 om 21:42
    Permalink

    Mijn broer die in een verpleeghuis in Den Haag verblijft en enkele weken geleden de twee corona vaccin prikken kreeg gaat snel achteruit. Het kort geheugen: dat was al lang het probleem, maar nu ineens hapert het ook in het lange termijn geheugen. Hij komt verzwakt over en is wilsonbekwaam verklaard door een onafhankelijke arts. Mijn man drong erop aan dat ik zijn mening op video opnam. Hij wilde de ‘vaccinatie’ niet en ik moest niet bezorgd zijn. De mentor echter in team met de verzorging vertelden mij dat mijn broer dat wél wilde. Dus het geschiedde. Na de eerste prik onmiddellijk gevolgd door een epilepsie aanval en nu een treurige mentale achteruitgang.
    Sterkte aan iedereen die hier slachtoffer van is. Samen kunnen we een vuist maken en een wereld vorm geven waarin respect voor iedereen voorrang heeft.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.