Verlamming, stuiptrekkingen en dood: zo gevaarlijk kan het COVID-19 ‘vaccin’ voor kinderen zijn

Dode kinderen en baby’s, gezichtsverlamming, toevallen en hartspierontsteking – in de Europees Geneesmiddelenbureau databank zijn al meer dan duizend gevallen van ernstige bijwerkingen bij kinderen gedocumenteerd. Deze kunnen zelfs voor een groot deel worden veroorzaakt door moedermelk.

Verlammingen, ongecontroleerde stuiptrekkingen en zelfs sterfgevallen: in de EMA-databank zijn reeds 1.268 gevallen van bijwerkingen bij kinderen en jeugdigen tot 17 jaar geregistreerd in verband met een Covid-19 vaccinatie , aldus een verslag van tkp.at. Bij zuigelingen tot 2 jaar gaat het om bijna 500 gevallen van bijwerkingen bij AstraZeneca, en iets minder dan 100 gevallen bij Biontech/Pfizer. Bijzonder dramatisch: er zijn drie sterfgevallen gedocumenteerd – twee na vaccinatie door Biontech/Pfizer en één na vaccinatie door AstraZeneca.

Bijwerkingen van borstvoeding?

Kortademigheid, stuiptrekkingen en gezichtsverlamming – al deze bijwerkingen schijnen zelfs alleen al door moedermelk bij zuigelingen te worden teweeggebracht. Als men daarentegen de mainstream media en de vakbladen mag geloven, is het juist de vaccinatie van moeders die geacht wordt hun ongeboren kinderen of zuigelingen te beschermen. Het doorgeven van antigenen wordt verondersteld de reden te zijn voor de veronderstelde bescherming. Maar dit kan ook de oorzaak van de symptomen zijn.

Vaccineren tegen elke prijs

Er wordt momenteel een echte propagandacampagne gevoerd voor de vaccinatie van zwangere vrouwen en kinderen. De indruk moet worden gewekt dat vaccinaties veilig zijn. Tot dusver is echter nog geen enkel vaccin voor kinderen goedgekeurd, en vaccinaties voor volwassenen zijn alleen via een spoedgoedkeuring tot stand gekomen – iets waarover de mainstream media echter graag zwijgen.

Nalatigheid of opzet?

Dr. Sucharit Bhakdi spreekt in zijn nieuwe boek “Corona unmasked” van een reusachtig experiment – “maar zonder enige aansprakelijkheid van de kant van de fabrikanten […]. Want bij noodvaccinaties […] kan niets worden gegarandeerd – […] tot de dood […]”. Tegelijkertijd zou, vooral voor volkomen nieuwe, op genen gebaseerde vaccins zoals de mRNA-vaccins tegen Corona, “het onderzoek naar mogelijke risico’s in bijzondere mate moeten worden geëist, vooral wanneer men de vele ernstige bijwerkingen in aanmerking neemt”.

EMA-gegevens verdwenen – tegenstrijdige weergaven

Bij nader toezien zijn er verschillen tussen de bestaande bronnen. Bijvoorbeeld, tkp.at en het nieuwsportaal report24.news melden elk drie overleden kinderen, tkp.at maakt echter melding van twee sterfgevallen van kinderen als gevolg van vaccinatie met Biontech/Pfizer en één na AstraZeneca, terwijl het bewuste nieuwsportaal spreekt van dode kinderen na injectie met de geneesmiddelen van Biontech, AstraZeneca, maar ook Moderna.

Volgens het verslag betreft één sterfgeval een meisje tussen 12 en 17 jaar, dat binnen 24 uur na de eerste vaccinatie met Moderna is overleden.

De sterfgevallen betreffen verder een kind van 3-7 jaar na een aanval, een meisje van 7 jaar (EU-EC-10008321943) overleed na 8 dagen met symptomen van hematoom, hartfalen en chronische bronchitis.

Een ander sterfgeval werd geregistreerd bij een 7-jarige jongetje onder EU-EC-10007559081, zonder verdere bijzonderheden over de oorzaak.

Het meest recente dodelijke slachtoffer is een klein meisje van 2 maanden tot 2 jaar dat eveneens binnen 24 uur na de eerste vaccinatie met BioNTech/Pfizer is overleden, bericht wochenblick.at.

Deze informatie kan echter niet meer onomstotelijk worden geverifieerd aan de hand van de gegevens van het EMA, aangezien de gegevensbladen van de gevallen momenteel geen informatie over de leeftijd meer bevatten.

Enigszins verrassend zijn de twee categorieën onder de 2 jaar. In sommige wordt moedermelk als oorzaak opgegeven, in andere is er geen aanwijzing.

In 2020 zullen er ongeveer 2,35 miljard kinderen en adolescenten (0-17 jaar) in de wereld zijn. Met ongeveer 881 miljoen kinderen vertegenwoordigt de groep van 11- tot 17-jarigen het grootste aandeel. Mensen tot 17 jaar maken ongeveer 30,2 procent uit van de totale wereldbevolking. Kinderen en adolescenten hebben door hun jonge leeftijd bijzondere bescherming nodig en genieten daarom ook bijzondere bescherming uit hoofde van de VN-mensenrechtenverdragen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.