Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekte

© Jernej Furman (CC BY 2.0)

De collega’s op Unser Mitteleuropa attenderen ons in verband met de zeer omstreden vaccinatie tegen Corona dat er twee medisch-wetenschappelijke “bommen” zijn ingeslagen die tot dusver nauwelijks aandacht hebben gekregen in de media of de vaktijdschriften.

Enerzijds wordt er een geheime studie gerapporteerd waaruit blijkt dat tegen Corona ingeënte fretten binnen enkele dagen aan het virus stierven, terwijl niet-ingeënte fretten herstelden. Anderzijds de overeenstemmende verklaringen van een Ierse immunoloog en moleculair bioloog over het effect van vaccinaties in het lichaam. Conclusie: het immuunsysteem wordt blijvend beschadigd.

Het “Fretten-experiment”

In een aflevering van de “Stiftung Corona-Ausschuss”, een commissie van kritische advocaten die wekelijks naar deskundigen en getuigen luistert over allerlei vragen in verband met het virus, crisisbeheersing en de gevolgen, doet een insider verslag over een onderzoek dat het Duitse Friedrich Loeffler Instituut afgelopen mei heeft verricht en waarvan de resultaten tot dusverre geheim zijn gehouden. Naar verluidt werden in dit onderzoeksinstituut voor diergeneeskundig onderzoek experimenten uitgevoerd met fretten en het Coronavirus.

Van de 40 fretten werden er 20 ingeënt met een Covid-19 vaccin, 20 niet. Toen werden alle fretten besmet met het Coronavirus. Het resultaat, volgens de ingewijde: de niet-gevaccineerde fretten ontwikkelden ziektesymptomen, maar waren na een kleine twee weken weer gezond. De gevaccineerde dieren stierven twee dagen na de vaccinatie, zo zou de projectleider hem verteld hebben. Tot op de dag van vandaag zijn er, ondanks herhaald aandringen, geen officiële resultaten aan de informant overhandigd.

In december vorig jaar (17-12-2020) zag het Friedrich Loeffler Instituut zich genoodzaakt een “een rectificatie op de aantijgingen” te publiceren. Daarin wordt de beschuldiging van de insider tegengesproken, maar de resultaten van de studie zullen niet worden gepubliceerd, maar “is voor de toekomst gepland”. Tot dusver is er nog niets over deze zaak gepubliceerd:

“Momenteel circuleert onjuiste informatie over een studie van het Friedrich Loeffler Instituut over de doeltreffendheid van een prototype van een SARS-CoV-2-vaccin bij fretten. Hier zijn wat feiten.

Er is geen mRNA-vaccin getest bij fretten door het FLI.

 • Een prototype van een vectorvaccin is tot dusverre aan één onderzoek bij fretten onderworpen.
 • In deze studie is geen enkel dier ziek geworden of gestorven in verband met de toediening van het vaccin prototype.
 • Geen enkel dier vertoonde merkbare klinische veranderingen in verband met de immunisaties.
 • Een spoedige publicatie van de resultaten van de studie is gepland”.

Ierse immunologe waarschuwt voor fatale gevolgen van vaccinatie

Vermoedens voor de juistheid van de resultaten, zoals gerapporteerd door de insider over de “frettenkwestie”, werd echter geleverd door de Ierse immunoloog en moleculair bioloog Prof. Dr. Dolores Chahill. Zij verklaart nogmaals op basis van de studie ‘Immunisatie met SARS Coronavirus vaccins’, dat dit “na injectie door de nieuwe ziekte met een “wild SARS virus kan leiden tot een zware immuunziekte van de longen”. mRNA vaccins zijn namelijk verbonden met extreme risico’s.

Indien de gevaccineerden enkele maanden na de vaccinatie in contact komen met wilde Coronavirussen, zal hun immuunsysteem in veel gevallen reageren met een fatale cytokinestorm. Dit komt doordat het mRNA van het vaccin de lichaamscellen genetisch modificeert om het Coronavirus spike-eiwit te produceren. Wanneer een nieuw Coronavirus later het immuunsysteem activeert, herkent het de zelf geproduceerde spike-eiwitten als een gevaar en zet het een grootscheepse aanval in tegen de eigen cellen van het lichaam. Als gevolg daarvan lijden de gevaccineerden aan een septische shock met meervoudig orgaanfalen, die meestal met de dood eindigt. En het is juist dit geval dat zich waarschijnlijk heeft voorgedaan in het “frettenexperiment” bij degenen die met het vaccin waren ingeënt en daarna aan het virus waren blootgesteld.

Franse geneticus roept op tot voorlichting over gevaren

De Franse geneticus Dr. med. Alexandra Henrion-Caude (voormalig directeur van het Nationaal Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek, Inserm) eist opnieuw: het publiek moet worden geïnformeerd over de levensbedreigende risico’s van mRNA-vaccins voor ouderen voordat zij worden ingeënt. Zij wijst op de conclusies van de studie ‘Informed Consent of Participants in the Covid-19 Vaccine Study on the Risk of Exacerbation of Clinical Disease’ en de klinische implicaties daarvan.

Het specifieke en aanzienlijke risico van Covid-19-antilichamen afhankelijke afweerversterking (Antibody-dependent enhancement, ADE) van Covid-19 had moeten worden meegedeeld aan de proefpersonen – zowel degenen die momenteel vaccins testen als degenen die voor de proeven worden gerekruteerd. Evenzo moet informatie worden verstrekt aan toekomstige patiënten zodra het vaccin is goedgekeurd. Deze informatie moet duidelijk en onafhankelijk worden meegedeeld om te voldoen aan de norm van de medische ethiek inzake begrip en geïnformeerde toestemming van de patiënt.

Bovendien waarschuwt Henrion-Caude dat vaccinproducenten, de WHO en hun uitlopers in nationale agentschappen zullen proberen de bijwerkingen van mRNA-vaccinatie toe te schrijven aan een gemuteerd virus.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekte

 • 28 februari 2021 om 20:58
  Permalink

  Heb bovenstaand filmpje gemaild naar Wybren van Haga!

  Beantwoorden
 • 1 maart 2021 om 14:09
  Permalink

  Bij een gemuteerd virus, dan is er toch wel vaker het risico dat de 2e infectie ; mutatie-truc(deze truc ook terug ziet bij meerder varale zoals hiv en herpes etc.) Een virus herkent wordt, door n specifieke wittebloedcel wie deze omsluit. Daarna door gebrek in overeenkomstmet (de specifieke cell-instruktie) Daardoor nu juist, daar een virus meestal moeite moet doen, nu vanzelf omsloten wordt en ‘dank u wel’ inplaats van afgebroken juist lekker ‘zijn ding’ kan gaan doen.. Dit is een bekkend verechijnsel in de immuno-logie… Dus bekend van hiv etc of/ en gloof herpes of zoals de falende polio-prikken etc. Vast nog veel meer.. Maar ik vroeg mij af bij t lezen van deze fretten-zaak..Lijkt me vrij evident dat dit(deze deel herkening de reden de fout van immuun-systeem, dit id een zeer levens vatbare is voor betreft: doods-oorzaak van de gevaccineerde fretten. Klopt dit? Is me veronderstelling juist: In dit geval de fretten bij her-infectie van ‘wilde-variant ‘ deze wel vaker voorkomende faillure van het immuun steesteem dus ook bij mensen een risico vooral als ider is gevaccineerd er juist dan bij een verkeerde specifieke mutatie dan zeer fataal kan worden(dan is dat dus wellicht de volgende stap.. Die of dat nu geplant is of kwestie van ff wachten tot het zover is…. Komt helema goed.. Dwz zo goed als zeker en /of vanzelf kan verwachten! Klopt dat dan ook?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.