Van Ranst schoffeert topvaccinoloog Vanden Bossche. Als antwoord krijgt hij zijn diploma’s toegestuurd. Zal Van Ranst hetzelfde doen?

Marc van Ranst schreef in een facebook post over gerenommeerd topviroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche, dat deze geen viroloog zou zijn en laat blijken dat Vanden Bossche geen echte een wetenschapper zou zijn. Dit is, na de schaamteloze factcheck van Knack, nogmaals een pijnlijk momentje voor de geïnstalleerde “experten” van deze “crisis”.

Voor Marc Van Ranst, vanwege een aardige en vriendelijke kerel

Marc Van Ranst: “Deze man is geen viroloog, is al meer dan tien jaar werkzaam als consulent voor firma’s en schrijf tijdens zijn carrière amper wetenschappelijke titels. Maar het is een aardige en vriendelijke kerel.

Geert Vanden Bossche reageerde hierop en stuurt zijn diploma’s in bijlage.

Volgende commentaar van dhr. Marc Van Ranst werd onder mijn aandacht gebracht.
Ik, vriendelijk als ik ben, stuur graag een antwoord hierop de wereld in.

Qua vriendelijkheid en aardigheid zijn de lofbetuigingen alles behalve wederzijds. In bijlage vindt het kereltje alvast een paar getuigschriften die zijn denigrerende grootspraak tegenspreken. Indien hij de getuigschriften niet begrijpt sturen we hem ook graag een vertaling in het Nederlands. Of misschien wenst hij nog verdere getuigschriften en ‘bewijs’ van mijn opleiding in de virologie te ontvangen? Over zijn eigen kennis van de vaccinologie of immunologie zullen we het maar best niet hebben… Toch weet hij als geen ander hoe we een pandemie moeten aanpakken.

Toch ook wel merkwaardig dat het departement Microbiologie, Immunologie, Klinische & Epidemiologische Virologie van de KU Leuven mensen als medewerker engageert en tot hun ‘Bijzonder Academisch Personeel’ rekent louter en alleen op basis van hun ‘vriendelijkheid en aardigheid’ (zie bijlagen). En wij die dachten dat de lat daar zo hoog lag…

Het lijstje wetenschappelijke diploma’s uit zowel België als Duitsland is indrukwekkend.

Zal onze schampere vriend Van Ranst hetzelfde doen?

Bekijk hier alle getuigschriften.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Van Ranst schoffeert topvaccinoloog Vanden Bossche. Als antwoord krijgt hij zijn diploma’s toegestuurd. Zal Van Ranst hetzelfde doen?

 • 14 januari 2022 om 16:19
  Permalink

  Van Ranst lijkt mij een zeer integer en moedig man, zijn comeback zal ongetwijfeld vernietigend zijn voor Vanden Bossche.

  Beantwoorden
 • 14 januari 2022 om 22:29
  Permalink

  Tja Tom, je kan je in mensen vergissen. Niemand zal het je kwalijk nemen.

  Beantwoorden
 • 16 januari 2022 om 00:38
  Permalink

  En nu maar wachten op het diploma van Van Ranst, die zo’n kunde heeft dat er meer dan 25.000 mensen aan een griepvirus zijn overleden omdat zijn paniekzaaien teveel mensen heeft bang gemaakt. Van Ranst zijn labo wordt flink ondersteund door de Bill & Melinda Gates Foundation en dus onbetrouwbaar. Het is zoals die Fauci.. die heeft tijdens ambtsperiode van Trump een pandemie voorspeld die tijdens de ambtsperiode van Trump zou losbarsten! Fauci is al 40 jaar hoofd van gezondheidsdepartement, krijgt een hoger loon dan de president en als er dan het aangekondigde virus opduikt, valt Fauci los door de mand en bewijst hij dat hij niks kent…zoals Nobelprijswinnaar Kary Mullis ooit heeft gezegd!. Dus ofwel is Fauci een complete idioot ofwel een zware crimineel! Ik ga voor het tweede! Geldt hetzelfde voor Marc Van Ranst die in Chatham House de prelude voor wat er zat aan te komen aankondigde, met een zwaar misprijzen voor de mensen die zouden gaan sterven terwijl dit helemaal niet hoefde? Is Marc van Ranst dus een idioot zoals Fauci of …? En ff over Steven van Gucht, die heeft aan het S spike proteïne meegewerkt – bij Ablynx- volgens patent uit 2008…dat onschuldig manneke pffttt

  Beantwoorden
 • 19 januari 2022 om 01:55
  Permalink

  Verkoopt ge uw elektronenmicroscoop niet na de pandemie prof. Eugeen?
  We zoeken hier nog één in ons labo voor materialenonderzoek.
  Een SEM tafelmodel liefst, max vraagprijs 210.000 €

  Dank bij voorbaat.

  Beantwoorden
 • 13 mei 2022 om 13:55
  Permalink

  Grootste crimineel ter wereld met name “Bill Gates” die reeds bijna de helft van de VS bezit, wil als doel de hele wereld hebben. Bijgevolg heeft hij samen met nog een paar grote criminelen, deze pandemie klaargestoomd.
  Op zijn beurt werd door die lui vaccins ontwikkeld die de wereldbevolking moet reduceren tot ongeveer 1/17e
  van het huidig aantal.
  Bovengenoemde personen hebben reeds de respectievelijke regeringen en banken van alle landen in hun macht, zodat ze niets anders meer kunnen dan LUISTEREN.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien − vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.