Van Gerven (Pfizer BE): “Ons vaccin heeft de wereld veranderd. Antivax heeft hun standpunt, maar is niet gebaseerd op wetenschap”. Wel, AVV heeft paar vragen voor u.

🕒 Leestijd: 3 minuten

Vaccinatie ideologie, wetenschap en de realiteit, de combinatie blijft ongemakkelijk. In een recent interview met La Libre blijft Pfizer general manager An Van Gerven, apotheek van opleiding, dwalen in een wereld van ontkenning en framing. We hebben een paar vragen voor haar.

“Ze helpen me beide voeten op de grond te zetten en mijn rol als country manager achter mij te laten, als ik ‘s avonds thuiskom” , lacht An Van Gerven, wanneer ze vertelt over haar drie zonen bij het welkomen van de La Libre journalisten in het pand van Pfizer in Brussel voor een interview.

Zo fijn dat u na de dagelijkse riante business meetings, waar u een gezonde levensstijl voor ons allemaal beoogt, ‘s avonds van uw gezin kan genieten. Waarschijnlijk kan u met een gerust hart en geweten in de ogen van uw zonen kijken, te weten dat u en uw bedrijf een mooie toekomst neerzetten voor hun? Staat u volledig achter uw product dat u zelfs uw zonen en familie heeft laten inspuiten met het experimentele goedje? Een ongemakkelijke realiteit lijkt ons, te weten dat iedere dag mensen sterven aan de bijwerkingen van het mRNA product van Pfizer.

Een product dat nog steeds in experimentele fase zit, namelijk in de studie met nr C4591001; dé fase 3 van Comirnaty, de mRNA-injectie van Pfizer. Het is zeer duidelijk te lezen op het Risk Management Plan van het EMA waar staat dat studie C4591001 nog “ongoing” is. Lopende dus. Laat u door Meneer Van Ranst niet anders wijsmaken. Dit uiteraard wegens ‘hoogdringendheid’. (Bron : EMA: Risk Management Plan Comirnaty, update Nov 2022)

De cijfers liegen er niet om en de oversterfte is ondertussen een grote lelijke olifant met een geurtje aan het worden.

Hoe gaat u zich hier uit redden, geachte mevrouw Van Gerven?

Antivaxers

Mevrouw van Gerven beweert in dit interview dat hun “vaccin” de wereld veranderd heeft. Dat kan u wel stellen.

Dat de groeiende groep bewuste mensen, die ze heel onwetenschappelijk antivaxers noemt, hun weigering niet gebaseerd is op wetenschap. Dat lijkt ons een stuiptrekking om haar gevaarlijk goedje te verkopen.

Onwetenschappelijk, zegt u? Mensen die vragen stellen en kiezen om ‘baas over eigen lichaam te zijn’, zijn niet anti-wetenschap. Deze groep mensen had al snel door dat zulk een product op de markt gepushed werd, terwijl de doden ondertussen aan het vallen zijn. Wetenschap is vragen stellen en blijven stellen. Wetenschap is bovendien vaak ‘nee’ zeggen als het menselijk belang boven de hebzucht van de industrie staat. Nee zeggen als een product nog in experimentele fase zit en derhalve mensen als proefkonijnen dienen.

Echt wetenschappelijk is alvast niet, slaafs en volgend de aandeelhouders tevreden stellen aan de hand van ingerekende schade voor jaren lang om het business model te spijzen.

Beste Mevr. Van Gerven,

Uw vaccin heeft inderdaad de wereld veranderd. Maar niet in de positieve zin.

Het heeft het volk wakker gemaakt, wakker in de zin dat de farma niet altijd de waarheid spreekt. Dat er zaken verborgen worden. Dat er veel geld verdient wordt. En dat ook andere farma producten met argusogen moeten bekeken worden.

Want, zeg nu zelf: waarom wordt het volk niet ingelicht over de Pfizer documenten ? Dé documenten die Pfizer 55 jaar en zelfs 75 jaar verborgen wou houden voor het volk en op bevel van een rechter in Texas toch moest openbaar maken: https://phmpt.org/pfizers-documents/

Post-marketing experience

Daarnaast is er nog hét document dat ‘post-marketing experience’ wordt genoemd dat achter gehouden werd. Waarin duidelijk beschreven staat dat Pfizer observeerde dat van 1 december 2020 tot 28 februari 2021, 1223 doden ten gevolge van het Pfizervaccin vielen. Of mogen we zoals in iedere oorlog dit als collaterale schade beschouwen?

Dit document wou Pfizer dus 55 jaar en liefst 75 jaar verborgen houden.

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/reissue_5.3.6-postmarketing- experience.pdf

Onze vraag is bovendien heel duidelijk:
Heeft u het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (het FAGG) hierover ingelicht ?

Dit had Pfizer België MOETEN doen.

Het rapport is op 30 april 2021 geaccepteerd door het FDA.

Men wist dus vanaf 1 mei 2021 dat uw mRNA injectie, Comirnaty, dodelijk was. En iedereen zweeg.

Ondertussen werden overal ter wereld en dus ook in België de gewillige mensen geïnjecteerd. Met uw dodelijke injectie.

Ik hoop dat u beseft dat uw stilzwijgen een serieuze medeplichtigheid inhoudt. En dat u daar persoonlijk voor aansprakelijk zal gesteld worden.

De mensen die zich kritisch opgesteld hebben tegenover deze injecties, baseren hun weigering op een document van uw eigen firma, nl. de post-marketing experience waar 1223 doden worden geobserveerd tussen 1 december 2020 en 28 februari 2021. En als u uw eigen document al niet meer wetenschappelijk noemt, dan hebben wij grote vragen van wat hier echt de bedoeling is.

Samengevat, naast de duizenden andere vragen, kunnen we de kersverse General Manager maar 1 vraag stellen:
Slaapt u goed, mevrouw de president?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Van Gerven (Pfizer BE): “Ons vaccin heeft de wereld veranderd. Antivax heeft hun standpunt, maar is niet gebaseerd op wetenschap”. Wel, AVV heeft paar vragen voor u.

 • 1 februari 2023 om 16:55
  Permalink

  Heel goed artikel. Groot gelijk AVV, we moeten eindelijk eens vragen gaan stellen aan Pfizer België. Want die blijven ook zwijgen. Hebben zij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen ingelicht of niet ? Of zwijgen die ook ? Wat een oplichterij gebeurt er hier toch zeg ? Moeten wij allemaal eraan of zo ?

  Beantwoorden
 • 8 februari 2023 om 21:11
  Permalink

  Ja, geweldig artikel, vind ik ook.
  ik zag gisteren van Childrens Health Defense de uitzending over de vzw Haily Hearts. Een initiatief van ouders die hun 20 jarige dochter verloren na een meningitis vaccin. (Weliswaar) De moeder stelde;’ je bloed kookt als je je bewust wordt dat je belazerd werd en dat jij er de oorzaak van bent dat je kind sterft.’
  De grootste verantwoordelijkheid volgens hen ligt bij de inerte behandelaars die vrijwel niks over vaccinatie geleerd hebben in hun opleiding en er geld aan verdienen. Wetenschap??
  Wat betreft oversterfte in niks te vergelijken met de huidige mRNA roekeloosheid. Dit is echt een gigantisch, ongezien drama dat schreeuwt om gerechtigheid!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier + 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.