Schadelijkheid vaccins afhankelijk van het lot

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Meer en meer komt aan het licht waarom niet iedereen (dezelfde) bijwerkingen krijgt op de vaccins. Blijkbaar zijn er niet alleen de merken (Pfizer, Jansen en Jansen, Moderna, AstraZenica), die volgens de overheid mogen gemixt worden (zijn ze dan gelijkwaardig aan samenstelling?), maar nu blijkt ook dat in de samenstelling van het lot een groot verschil zit per merk.

Op de website https://www.howbad.info kan je je lotnummer opzoeken en hoeveel schadegevallen er van gekend zijn volgens het VAERS systeem uit de Verenigde Staten.

In onderstaande video verklaart een professor welk specifiek lot de dood van haar vader veroorzaakte en een heleboel andere mensen die hetzelfde toegediend kregen.

Mijn 87-jarige vader en mijn stiefmoeder werden in januari en februari 2021 in Glis, Zwitserland, voor beide doses geïnjecteerd met dit Pfizer-lotnummer “EJ6796”. Ze stierven allebei in augustus 2021.

Er zijn onlangs rapporten opgedoken om aan te tonen dat slechts 5% van alle batchnummers verantwoordelijk was voor 100% van de ongeveer 20.000 sterfgevallen die vanaf december 2021 aan VAERS werden gemeld. Helaas zaten mijn vader en stiefmoeder blijkbaar in deze tragische 5% dodelijke batch groep. Deze Pfizer vax batch — EJ6796 — had 115 sterfgevallen gemeld aan VAERS, terwijl de meerderheid van de batches 0 sterfgevallen had. Harvard heeft onthuld dat minder 5% van alle ongewenste voorvallen, inclusief overlijden, daadwerkelijk aan VAERS wordt gemeld, zodat de 115 totale sterfgevallen die voor batch EJ 6796 worden getoond veel hoger kunnen zijn. Ik heb hun overlijden niet gemeld aan VAERS.
Als kleine jongen overleefde mijn vader de Blitz in Engeland.

Rust in vrede — allen die op tragische wijze zijn omgekomen door deze gifpartij!!
Opmerking: ik weet niet waarom buitenlandse sterfgevallen in VAERS verschijnen.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien + vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.