Vaccincontrolegroep – wereldwijd wetenschappelijk onderzoek

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De Vaccine Control Group is een wereldwijde onafhankelijke langetermijnstudie die gegevens van niet-gevaccineerde personen verschaft voor vergelijkende analyse met de gevaccineerde bevolking. Doel is om het Covid-19-massavaccinatieprogramma te evalueren en toekomstige onderzoeksprojecten te ondersteunen. Deze studie zal nooit geassocieerd met een farmaceutische onderneming, gezien onpartijdigheid van het grootste belang is.

De VaxControlGroup is een gemeenschapscoöperatie voor de mensen. Al het ingezamelde geld wordt opnieuw geïnvesteerd in het project en de gemeenschap.
De controlegroep is wereldwijd georganiseerd en staat open voor iedereen die niet is ingeënt tegen SARS-CoV-2. 

U kunt gratis deelnemen, maar men moedigt deelnemers aan om zich in te schrijven als financierende Associates om ervoor te zorgen dat dit project kan blijven lopen als een langetermijnstudie.

Als coöperatie worden de financierende medewerkers aangemoedigd het project mee te sturen en manieren te vinden waarop ze de vrijheden van de vaccinvrije gemeenschap wettelijk kunnen beschermen en medische discriminatie kunnen voorkomen.

De coöperatie is aangesloten bij de World Council for Health en geregistreerd bij Companies House (VK).

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negen − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.